Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lidl plėtra Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Arni5 Rodyti pranešimąŠiaulių Lidl'as šiandien 21 val.: aikštelėje dar nemažai automobilių, sukinėjasi šiek tiek žmonių, kažką dirba, per apklijuotus langus persimato, kad viduje šviečia šviesa, iškaba supakuota padėta ant lauke žemės, jos laikikliai jau pritaisyti prie sienos. Ar taip stipriai skuba birželio mėn. atidarymui?
Comment
-
Parašė Specas Rodyti pranešimąKažkokio didesnio šurmulio nematyt:It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąnei tai exkliuzyvas, anei VBS...
tiesiog kiekviename šio forumiečio stiobojoboposte kruopščiai įmiešta vienos ir tos pačios "veikliosios medžiagos" ivairiomis agregatinėmis būsenomis (manau ne vienas puikiausiai uodžia ta Tomo "medžiagą"). Deja, jos pagrindinis tikslas ne šiaip sau pagadinti forumo orą, bet formuoti down-shiftinę kolektyvinę atmosferą. Dėl tokio veikimo motyvų ar tikslų aš dar nesu tikras, bet technologija man jau tampa akivaizdi.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLidl'e tikrai bus pigių kelnių! Pvz. džinsų po 7€!
Comment
-
Parašė Arni5 Rodyti pranešimąŠiaulių Lidl'as šiandien 21 val.: aikštelėje dar nemažai automobilių, sukinėjasi šiek tiek žmonių, kažką dirba, per apklijuotus langus persimato, kad viduje šviečia šviesa, iškaba supakuota padėta ant lauke žemės, jos laikikliai jau pritaisyti prie sienos. Ar taip stipriai skuba birželio mėn. atidarymui?
Lrytas.lt skaitytojas redakcijai pranešė Šiaulių „Lidl“ pamatęs didelį skaičių automobilių, žmonių.
„Aikštelėje nemažai automobilių, sukinėjasi žmonės, kažką dirba. Per apklijuotus langus matosi, kad viduje šviečia šviesa, iškaba supakuota padėta ant žemės lauke, jos laikikliai jau pritaisyti prie sienos“, – rašo skaitytojas Tomas.
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąCha cha! Aiskiai matosi is kut LRytas.lt ima medziaga
http://verslas.lrytas.lt/rinkos-puls...-sujudimas.htm
Lrytas.lt skaitytojas redakcijai pranešė Šiaulių „Lidl“ pamatęs didelį skaičių automobilių, žmonių.rašo skaitytojas Tomas
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąŠiandien jau iškaba pakabinta Šiaurės pr. Lidle, Kaune (vakar nebuvo):
Comment
-
Parašė HSV Rodyti pranešimądsanto, ar davei sutikimą lrytui.lt publikuoti tavo nuotraukas?
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimątevo sesuo iš kretingos ta pati sake bučiau po 3-4 parašes, bet kai prasitaret, ji sake atidarys balandžio 27-28 dienomis
Comment
-
Parašė Jegermeister Rodyti pranešimąČia matyt tokiu būdu Lietryčio žurnalistai trolina šio forumo Tomą...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Kaune, Šiaurės pr. vakare jau uždėta ir antra iškaba.
Šiandien susitikau vieną pažįstamą, tai ji sakė pažįsta vieną darbuotoją iš šitos parduotuvės. Ta jai sakė, kad atsidarys birželio pabaigoj ar dar vėliau. Sakė, prekių kodus reikia mokėti atmintinai, ne taip kaip kokioj Maximoj ar IKI: "Roma, koks anakardžių riešutų kodas? Nežinai? Vida, gal tu žinai"? Žodžiu, aptarnavimo greitis visgi turėtų būti kaip kitose Lidl parduotuvėse. Alga 300 - 400 €, 0,75 etato. Bet paminėjo, kad darbuotojų trūksta. Kai kurie išeina, vos atėję. Žodžiu, kaip ir nebėga žmonės čionai kaip į rojų. Kaip pagalvojus, Kaune kol kas tik dvi Lidl pastatytos, ir tai darbuotojų trūksta... Kėdainiuose irgi nesurenka:
„Aš labai esu nustebęs, reikės man pasiaiškinti. Nors pas mus nedarbingumas apie 8 proc. ,nėra labai didelis ir mažesnis nei Lietuvos vidurkis, bet vis tiek iš 8 proc. bedarbių nerasti sau 20–40 žmonių. Man čia kažkaip neaišku. Reikės tikrai pasiaiškint kur čia priežastis: ar per mažus atlyginimus siūlo, ar kvalifikacija per prasta, bet aš žinau mūsų vedančias įmones, pavyzdžiui „Daumantų“, kurios, jei prisireikia darbuotojų, tikrai randa“, – situacija stebisi S. Grinkevičius.
Comment
Comment