Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių renovacija Lietuvoje
Collapse
X
-
Nelabai kuo dėta. Bet peržiūrėjau Jonavos renovacijas. Įspūdinga... Kai palygini. Visas ubagizmas fasadų dingęs Šiaip tik man kyla klausimas, kodėl renovuojant namai dengiami tuo trapiu gipskartoniu (ar kuo?), kurį gali sunkesniu batu ar kokiu nors plytgaliu pradaužti? Turint galvoje tam tikro mūsų visuomenės sluoksnio mentalitetą. Bent jau pirmas aukštas turėtų būti rimčiau "apšarvuotas". Ką manot?
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąTodėl, kad viskas atsiremia į kainą.
Comment
-
Parašė randomBoy Rodyti pranešimąAš taip pat to nelabai suprantu. Juk gyventojams turi rūpėti ilgaamžiškumas. Koks tikslas renovacijos, jeigu vėl po metų viskas bus skylėta ir atsilupę? Pirmi aukštai būtinai turi būti geriau apsaugoti.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąO kodėl turėtų būti skylėta ir atsilupę po metų? Siūlau savo patarimus naudot renovuojant savo daugiabutį
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąKuo čia dėta Jonava ir ką ji turi bendro su renovacija Vilniuje?You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė randomBoy Rodyti pranešimąPaskaityk ką žmogus keliais komentarais aukščiau parašė. Mačiau vieną naują namą (atrodo Plytinės g.), kurio apačia irgi buvo padengta tokiu principu tai vaikai ten su akmenukais skyles padarė. Man nereik renovuoti, bet ačiū, kad kaip tūlas lietuvis, pirmas užsipuoli.
Yra pastatų, kurių fasadų apdailai naudojamos tvirtesnės medžiagos, o ne tinkas. Medžiagų parinkimams visada yra paaiškinimas ir priežastis.
Tad - kiekvieno iš mūsų noumonė svarbi ir teisėta, tačiau vertinimus reikėtų atlikti atsakingiauN N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąO nemanai, kad tu taip pat užsipuoli renovuojamų namų gyventojus? Gal tokius medžiagų pasirinkimus lėmė lėšų, laiko trūkumas ar kokios kitos priežastys, o ne gyventojų kvailumas.
Yra pastatų, kurių fasadų apdailai naudojamos tvirtesnės medžiagos, o ne tinkas. Medžiagų parinkimams visada yra paaiškinimas ir priežastis.
Tad - kiekvieno iš mūsų noumonė svarbi ir teisėta, tačiau vertinimus reikėtų atlikti atsakingiau
Comment
-
Renovacija apkarto: pasvaliečiai nenori mokėti už dėmėtą fasadą
http://verslas.delfi.lt/realestate/r....d?id=51446057
Comment
-
Ar gyventojai patys renkasi kuo namą dengti? Kokiomis plokštėmis ir t.t? Nežinau tų mechanizmų. Ar yra vis dėlto kažkoks defoltinis standartas? Vaikščiojau prieš kelias dienas aplink vieną neseniai renovuotą Kauno mokyklą, tai tikrai, jau kai kur tas gipslartonas atluptas (ten, kur laiptai). Kas bus po 10, 20, 30 metų? Nežinau, man keista, kai prieini prie pastato, pastukseni į sieną - skamba Niekad gyvenime žmonės taip sienų nerentė...
Comment
-
Parašė randomBoy Rodyti pranešimąKur aš užsimenu apie kvailumą? Panašu, kad bandai atsifudbolint. Juokinga, jeigu nebūtų graudu. Aš išsakiau savo nuomonė, bet TU mane užsipuoliai. Nesvarbu, "vertintojau".N N N
Comment
-
Alytuje pirmas daugiabutis įsirengė geoterminį šildymą
http://verslas.delfi.lt/energetics/a....d?id=51897181
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąAntra daugiabučio laiptinių langai gražesni, tik balkonai tiek vienam, tiek kitam baisūs.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąDėl balkonų tenka sutikti, jie apgailėtini. Labai akį rėžia tie skirtingai aptaisyti balkonai.
Comment
Comment