Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Marijampolėje
Collapse
X
-
-
Parašė medukas Rodyti pranešimąsuper, 5 metrai nuo mano buvusiu namuciu
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąNe tau ten tame buvusiame Palo kino teatro pastate langą naują pastatą statantys statybininkai užmūrijo, nes žvelgė tiesiai į "juodulio" patalpas?
Comment
-
Parašė R.A.M. Rodyti pranešimąNoriu paklaust, ar Geležinkelio gatvė nuo Kalvarijos link Prienų (pro naują super duper) žiedą yra pagaliau pravažiuojama? Ta atkarpa ties žiedu kažkodėl labai jau ilgai uždaryta, nors žiedas jau šiek tiek laiko veikia.
Comment
-
Kad miesto nepuošia, tai faktas. Aš irgi tikėjau ta legenda apie J.Basanavičių, nes kažkoks istorikas kažkada užsiminęs buvo.
Po šito straipsnio suabejojau šia legenda
Garsi istorija apie J. Basanavičiaus namą – tik legenda
„Mes kreipėmės į Registrų centrą ir gavome namo statybų išrašą – namas pastatytas 1890 m., todėl teiginiai, kad jame 1871 m. gyveno J. Basanavičius, neatitinka tikrovės
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=73767028
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąVisad širdį glosto, kai tokie miestai kaip Marijampolė pasidaro kažką įspūdingo.Paskutinis taisė Gator; 2017.06.23, 04:35.
Comment
-
Parašė Opozo Rodyti pranešimąChebra gal kas turi kokių nors žinių dėl Sporto arenos? Valdžios neveiklumas šiuo klausimu mane žudo....
Comment
Comment