Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

MIPIM paroda

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė buozgalvis
    Hmm,aciu,jau viska supratau,tik maziukas klausimelis,kas tas kodekas?
    Tas pats kaip dekoderis televizoriuj. Žodžiu priima signalą ir jį apdoroja taip, kad išeitų vaizdas
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nu va,gavau velniu,kad telika ardau

Comment

Help!!! Parsisiunciau, bet pasidare open, bet ne save.... dabar visiskai stringa!... Ar imanoma kaip nors ji uzsaugoti, ar reikia is naujo meginti siusti sav'inant? Man tik spragtelejus ant linko iskart pradejo downloadinti....

Comment

Jeffas, spragtelk su desiniu klavisu, tada ismes lentele ir spausk "Save As".

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz

Aciu, bet not that stupid

Mano Real playeryje visai nera jokiu save'u!!! Nei spaudziant desini klavisa, nei prie "File" - visur isieskojau! Mesiu as ji lauk..... O gal kas zinote, kur pasleptas

Dabar darau taip - nuscrollinau i filmo pabaiga, per ta laika kazkiek pasikrauna, tada scrollinu atgal ir ziuriu be sutrikimu... nesamone kazkokia tai....

Comment

Parašė Jeffas
              Parašė blitz

Aciu, bet not that stupid

Mano Real playeryje visai nera jokiu save'u!!! Nei spaudziant desini klavisa, nei prie "File" - visur isieskojau! Mesiu as ji lauk..... O gal kas zinote, kur pasleptas

Dabar darau taip - nuscrollinau i filmo pabaiga, per ta laika kazkiek pasikrauna, tada scrollinu atgal ir ziuriu be sutrikimu... nesamone kazkokia tai....
              Blitz turejo omeny, kad ant nuorodos narsykleje spragteletum desniu klavisu ir pasirinktum save as, o ne real playeryje.

Comment

Pirmas mėginimas - paieškok su Search, antras - eik į Documents and Settings ir ten pereik visus katalogus
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

1000ine zinute "projektai ir statybu eiga" forume
                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
                    1000ine zinute "projektai ir statybu eiga" forume

ooops, kaip penktadienio vakarui jau uztexxxx!

Comment

@Jonai, atlikau ta pilietine pareiga kaip visada!

Zinote, ar man vienam perziurejus visas sostiniu nuotraukas krito i akis vienas dalykas - kiek daug Vilniaus senamiestyje ant stogu baisiu satelitiniu "bliudu"!!! Kitur tikrai to nera!..

Comment

Beje, dar vienas pastebejimas - kaip ryskiai "is dangaus" skiriasi Varsuvos ir Vilniaus senamiesciu dydziai!! Skyscraper capital of Eastern Europe turejo viduramziais buti visiskas kaimas!

Comment

Parašė John
                          @Jeffui

juk zinai, kad Varsuvos senamiestis buvo sunaikintas per WW2, ji turbut ne visa atstate.
                          Jonai, viskas atstatyta islaikant senaji gatviu tinkla. Be to, jei geriau isiziuretum i ta nuotrauka, pamatytum sena siena/pylima, juosianti ir aiskiai apribojanti senamiesti. Aisku, senu pastatu yra ir uz jo, bet miesto sienos ribose - senoji viduramziskoji miesto dalis. Pats metus gyvenau Varsuvoje ir galiu paliudyti Taigi palyginkime miesto sienos ribojamas dalis Vilniuje ir Varsuvoje ir pamatysime, kox is pastarosios anuomet buvo "kaimiakas"!

Beje, anksciau dar maciau idomia statistika - pries II pasaulini kara, kai Vilnius priklause Vakariniams kaimynams, jis buvo antras pagal dydi miestas po Varsuvos pagal savo uzimama plota! Pagal gyventojus, aisku, n-tasis

Comment

Krokuva buvo svarbus miestas anksciau, o ne Varsuva, todel turbut ir senamiestis Varsuvos mazas.

Comment

Beje kaip jums patinka toks pasisakymas: "It is a suprise for me that Vilnius is second and Budapest is number four.
                              But I am very happy that my city (Warsaw) is third, only 2 points less than Vilnius"

Cia reikia mazdaug suprasti taip: dziaugiasi, kad Varsuva trecia, bet nesidziaugia, kad Vilnius antras . Jeigu mano valia butu tai Varsuva butu paciam gale - gana slykstus miestas.

Comment

Parašė Edd
                                Beje kaip jums patinka toks pasisakymas: "It is a suprise for me that Vilnius is second and Budapest is number four.
                                But I am very happy that my city (Warsaw) is third, only 2 points less than Vilnius"

Cia reikia mazdaug suprasti taip: dziaugiasi, kad Varsuva trecia, bet nesidziaugia, kad Vilnius antras . Jeigu mano valia butu tai Varsuva butu paciam gale - gana slykstus miestas.
                                Kažkodėl nesistebiu, kad lenkas taip pasakė
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na, matos, kad lietuviai siek tiek prabalsavo

Comment

As kartais paskaitau lenku skyscrapercity forumus, ka tie apie "litwinus" pasneka, tai bendra nuomone, kad forumo litwinai "bardzno sympaticzny" (supraskite, labai simpatiski! ) ir kad nepaisant kai kuriu lietuviu-lenku apsispygliavimu del Wilno daznai paremia lenkiska pozicija (ypac ju "maloniose" diskusijose su kai kuriais vokieciais ), nors galima pastebeti, kad kartais labai nenoriai pripazista, kad kai kurie dalykai pas mus geresni ir neretai iesko prie ko prisikabinti (tikra susidomejimo ir paslepto dziaugsmo banga sukele Snipiskiu vaizdialiai is Europa Towerio!)

Bet nieko su laiku bendromis pastangomis isgydysime ta pasiputima

Comment

Aš irgi pavartau jų forumą ir šiaip jei nelabai suprantat, tai siūlau išbandyt internetinę vertyklę www.poltran.com
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė John
                                        isvertus tuo poltran dar sunkiau suprasti
                                        bet retsykiais įmanoma pagaut mintį
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

tie forumo lenkai manes labai nemegsta
                                          Cia del to, kad daznai uzgaunu ju imperialistines ambicijas pabrezdamas, kad "lenkai" is LDK buvo tiktai nutauteje lietuviai ir, kad Vilnius niekada nebuvo lenku miestas.
                                          Jie del to labai pyksta Bet as esu teisus, ir tai visi, net ir tie patys lenkai, zino

O siaip tai dauguma ju gana padorus, pvz Soboleus, Dziki Rex, AGC ir nemazai kitu yra tikrai vieni maloniausiu zmoniu kuriuos teko sutikti tame forume

Comment

Working...
                                          X