Mano manymu šioje parodoje verta dalyvauti kai yra paruošiami normalus stendai, o ne tokie kuklūs kaip šįkart, be abejo įrengti didelius stendus nemažai kainuoja, bet kaip žinome be investicijų nieko nebūna. Todėl manau dabartinis dalyvavimas realios naudos neduos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
MIPIM paroda
Collapse
X
-
MIPIM - 2009. Vilnius - the molecule of energy.
Vilnius vėl dalyvauja MIPIM parodoje.
Jau galima pamatyti ir įvertinti video, kur pristatomi Vilniaus projektai. Filmas bus parodytas ir Kanuose, MIPIM parodoje.
http://www.development.lt/2009/ Spausti VIDEO.
Būtų įdomu paskaityti jūsų vertinimus.
Comment
-
ilestmort
Parašė oranger Rodyti pranešimąVilnius vėl dalyvauja MIPIM parodoje.
Jau galima pamatyti ir įvertinti video, kur pristatomi Vilniaus projektai. Filmas bus parodytas ir Kanuose, MIPIM parodoje.
http://www.development.lt/2009/ Spausti VIDEO.
Būtų įdomu paskaityti jūsų vertinimus.
Comment
-
Atostogos ten tas dalyvavimas Kanuose, ypač mūsų šaliai, ir ypač šiemet. Važiuoja va didelė delegacija Vilniaus merijos tiesiog gerai praleist laiką Rivieroje.. Praeitų metų parodos temoje, berods, jau buvau išsakęs savo nuomonę apie visą tą "pakazūchą". Realios naudos iš ten nedaug. O pro mūsų stendą eidavo visi pro šoną, taip ir neišdalino visi dalyviai savo reklaminės medžiagos daug, nors ir vežėsi labai minimaliai.
Beje, gal man tik taip atrodo, bet kasmet tie šūkiai darosi vis kvailesni ir kažkokie pritempti.. molecule of energy.. siejasi su tuo vamzdžiu prie Neries, kita vertus.. patraukė mumi ant industrializmo kažkokio, geriau jau būtumę buvę drąsia šalimi..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Man tai įdomiausia vieta yra klipo pradžioje rodomas žemėlapis...
Baltijos šalys lyg ir teisingoje vietoje, tačiau visų 3 siluetas labai jau panašus į Danijos (kurios pačios žemėlapyje, panašu, iš viso nėra), tuo tarpu žiūrint Lietuvos atžvilgiu Vilnius yra kažkur ties Šilale...
Tiesiog nuostabu...
Comment
-
Nuo kada Lietuva Danijoje? Su tuo gaubliu idėja nelabai pavyko. Taipogi nekokį įspūdį paliko "kultūros sostinės" sindromas, kuriuo užsikrėtė filmuko kūrėjai. Investuotojams nei šilta, nei šalta, kad Vilnių vadina kultūros sostine - padėtis gi realiai nelabai keičiasi.
Juodai užkniso tų dviejų renovuotų "chrušiovkių" nuotraukos, brukamos jau kokius trečius metus iš eilės. Dar labiau įsiutino užuominos apie efektyvų šiuolaikišką planavimą ir varymas ant sovietų laikotarpiu statytų namų rodant Lazdynų (gražiausio buvusios SSRS mikrorajono) nuotraukas. Kažkodėl Mabiltos termityno su jo modernia architektūra ir šiuolaikišku išplanavimu neišdrįso parodyti....
Apskritai, galima kabinėtis dar prie daugelio dalykų, tačiau padėties tai nepakeis. Tiesiog nusivyliau ilgu ir nuobodžiu filmuku bei nepatogiu puslapiu.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąNa, o įdomu, kodėl nieko apie taip Vilniuj reikalingą metro nėra? Nereikia investuotojų?
Comment
-
Šiaip, atsakomybės už minėtas klaidas neprisiimu, nes mano darbas buvo techninis.
Tekstus, vaizdus ir visą kitą medžiagą gavome su kolega iš tarpininkų. Žinant, kaip filmukas buvo kūriamas, klaidų galėjo būti ir daugiau Per dvi dienas buvo padaryta kompiuterinė grafika, per dvi naktis sumontuota. Tekstas buvo keičiamas daug kartų, scenarijus taip pat. Konsultantų buvo daugybė O biudžetas mizerinis, turbūt mažesnis nei vienam žmogui nuskristi į Kanus ir atgal
Comment
-
ilestmort
Parašė oranger Rodyti pranešimąŠiaip, atsakomybės už minėtas klaidas neprisiimu, nes mano darbas buvo techninis.
Tekstus, vaizdus ir visą kitą medžiagą gavome su kolega iš tarpininkų. Žinant, kaip filmukas buvo kūriamas, klaidų galėjo būti ir daugiau Per dvi dienas buvo padaryta kompiuterinė grafika, per dvi naktis sumontuota. Tekstas buvo keičiamas daug kartų, scenarijus taip pat. Konsultantų buvo daugybė O biudžetas mizerinis, turbūt mažesnis nei vienam žmogui nuskristi į Kanus ir atgal
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąnet pusė to yra pakankamai.
Comment
-
ilestmort
Parašė oranger Rodyti pranešimąpusė ko ir kam pakankamai? nesupratau... paaiškink mintį.
pagal mano skaičiavimus, neturėjai gaut daugiau nei 800 lt., pagal tavo pamąstymus - apie 1250 lt... vienu žodžiu - filmukas nevykęs, daugiau taip nedaryk arba nesusidėk su taip blogai darančiais, cheerz.
Comment
Comment