Prieš septynerius metus pradėta statyti Jonavos sporto arena pagaliau baigta – kurį laiką darbus vėlavo atlikti rangovai, nespėta laiku sutvarkyti aplinkos.
Koridorius šalia rūbinės su durimis į rūkomąjį ir wc
WC
Laiptinė
3 aukštas, koridorius šiaurinėje arenos pusėje
Bendras salės vaizdas link galinės tribūnos
VIP ložės
Galinė tribūna su virš jos esančiu baru
Baras
Salės vaizdas iš baro
Arenos atidarymo renginio scena
Pirmas įspūdis tikrai geras, viskas atrodo pakankamai tvarkingai ir kokybiškai. Arena atrodo erdvi, šviesi ir jauki, į akis krenta didelis salės aukštis, kuris suteikia galimybę arenoje rengti daugiau įvairių sporto šakų renginių.
Ar man vaidenasi ar virš ložių kažkokia informacinė juosta?
Kaip ir info juosta, tačiau tokia iš dalių, nes ją sudaro du telikai vienas šalia kito, toliau juodas tuščias tarpas keletos metrų, vėl du telikai ir t.t.
Kaip ir info juosta, tačiau tokia iš dalių, nes ją sudaro du telikai vienas šalia kito, toliau juodas tuščias tarpas keletos metrų, vėl du telikai ir t.t.
Na ir kuom ji žiauriausia ? Kaip ir kažkas minėjo, tikrai šviesi, jauki, moderni arena, kurioje galima rengti daugybę įvairių renginių Visiškai nepragrįstas tavo teiginys...
Man tai juokingai atrodo ta paprasčiausių vonios kriauklių eilė. Ten jų tikrai tiek daug reikia?
Na yra tam tikri reikalavimai, kad pagal tam tikrą žmonių skaičių arenoje turi būti ir atitinkamas skaičius tualetų, kriauklių, rūbinių ir pan. Viskas čia tvarkoje
Na, iš nuotraukų neatrodo blogai. Kitąvertus, aš žiauriausia Lietuvos arena pavadinčiau Alytaus sporto rūmus. Ten įžengęs į foje pasijunti kaip sugrįžęs trisdešimt metų į praeitį
Na, iš nuotraukų neatrodo blogai. Kitąvertus, aš žiauriausia Lietuvos arena pavadinčiau Alytaus sporto rūmus. Ten įžengęs į foje pasijunti kaip sugrįžęs trisdešimt metų į praeitį
Žiaurios yra ne arenos, o savivaldybių subsidijos joms išlaikyti.
Na ir kuom ji žiauriausia ? Kaip ir kažkas minėjo, tikrai šviesi, jauki, moderni arena, kurioje galima rengti daugybę įvairių renginių Visiškai nepragrįstas tavo teiginys...
Angaras ir tiek. Mažai dėmesio skirta fasadiniams sprendimams, apkalė kažkokiom skardom... vidus irgi niekuo neypatingas, Minsko daugiabučių pavydžiu pasekė. Jau vien tualetai ir šimtai kriauklių, per centimetrą viena nuo kitos... nesuprasi, čia iš skubėjimo ar iš pinigų trūkumo tokia betvarkė padaryta.
Angaras ir tiek. Mažai dėmesio skirta fasadiniams sprendimams, apkalė kažkokiom skardom... vidus irgi niekuo neypatingas, Minsko daugiabučių pavydžiu pasekė. Jau vien tualetai ir šimtai kriauklių, per centimetrą viena nuo kitos... nesuprasi, čia iš skubėjimo ar iš pinigų trūkumo tokia betvarkė padaryta.
Na kur tu matei, areną, kuri būtų įrengta kitaip, nei ši ? Daug betono, daug vamzdžių, instaliacijos atviros, kaip ir kiekvienoje arenoje Jos taip ir yra projektuojamos, na o dėl lauko, tai tikrai įspūdingiau atrodo, nei kad keturkampė dėžė kaip daug kur
Na kur tu matei, areną, kuri būtų įrengta kitaip, nei ši ? Daug betono, daug vamzdžių, instaliacijos atviros, kaip ir kiekvienoje arenoje Jos taip ir yra projektuojamos, na o dėl lauko, tai tikrai įspūdingiau atrodo, nei kad keturkampė dėžė kaip daug kur
Tiesą pasakius, kai pirma kartą pamačiau arenos išorės vizualizacijas, tai man jinai priminė kažkokį oro uosto terminalą
Comment