Parašė Ponas_dzinglas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alytaus sporto rūmų rekonstrukcija
Collapse
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimąyra europoj ir prastesniu;D pvz kur vykdavo ULEB finalai Šarlerua;D kaip koks sandelys atrodo arena ten;D
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąNa nera ji baisi. Tiesiog statinys ir tiek. Nieko gero.bet blogo kazko irgi neizvelgiu. Siemensas ir Cido irgi prastokai atrodo. Ka jau padarysi, jeigu tik tiek musu architektai sugeba
Comment
-
Parašė Vilis Rodyti pranešimąLietuvoj tikrai yra geru architektu.Bet ka galima suprojektuot uz 27mln.Ir dar senos vietoj.Tik deze ir gaunasi.Va jei butu nors uz 100mln.manau ir vaizdas butu visai kitas.Paskutinis taisė Aidzius; 2010.06.26, 12:00.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Nėra blogos tos mūsų arenos. Man pvz Cido arena visai neblogai atrodo išoriškai. Čia jau skonio reikalas. Vistiek visada ir viskas remias į pinigus. Prancūzai Kaune buvo pasiūlę kažką kitokio, bet tai kainavo...visiem blogai buvo. Man gal Šiauliuose tas stiklainis ne visai prie širdies, ir džiaugiuosi, jog Kaune bus maišyta, ne vien stiklas, bet tikrai geriau nei pigiausias Maximos tipo angaras, kuriu pilna Latvijoj. Bet, iš kitos pusės, tokie sąlyginai nebrangūs statiniai tikrai praverstų mažesniuose LT miesteliuose. Ilgas kelias, kurį kažkada nueisim. O tai ką gaunasm šiandien yra pagirtina, ir į blogą neišeis. Aš išvis, už žvilgsnį į priekį. Reikia išnaudot tai ką gaunam dabar, ES fondus, paimt kiek įmanoma daugiau, padaryt daugiau negu reikia šiuo metu...ir nereikia skųstis. Dėl Alytaus taip pat džiaugiuosi. Pries keletą metų buvau sporto rūmuose, ir buvo gaila, kad tokia erdvė taip apleista. Tikrai džiaugiuosi, kad pasitaikė proga juos ne tik sutvarkyt, bet ir praplėst. Kai 1939m Kaune statė halę, ji taip pat buvo per didelė tam laikotarpiui, bet ar iki šiol ateities kartos dėl to skundėsi?..
Comment
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimą;DD as klausiu del vidaus;D isores tai mum nereikia.kasdien ir patys matom;D
Comment
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimągal pabandytum pro kita iejima. kur durys i sporto rumus margirio pusej. Prie pat tvora ir toli nuo apsaugos.perlindus pro tvora eik pasieniu ir iskart lysk i pastata. turetu nepastebet;]
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąNa nera ji baisi. Tiesiog statinys ir tiek. Nieko gero.bet blogo kaz[LEFT]ko irgi neizvelgiu. Siemensas ir Cido irgi prastokai atrodo.
Cido tikrai nepanašu į terminalą. Dekoratyvus pastatas, jei vien dėl to, kad apvalus. Taip pat chameleoninė fasado apdaila gerai žiūrisi. Kiek tenka Panevėžyje pro jį pravažiuot, tai pretenzijų neturiu. Tik gaila, kad per taupyma tamsiuoju paru nebeapšviečia.
Comment
Comment