Nelemta Varėnai turėti naują daugiabutį tik vienas tada klausimas, o kaip žmonės, kurie buvo rezervavę butus???
Bijau dabar pameluot, bet iš tų visų rezervavusių liko tik pora žmonių. Su bankais sunku žmonėms derėtis buvo. Reiks paklausti, jei nepamiršiu, kaip ten tiksliai viskas .
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Bijau dabar pameluot, bet iš tų visų rezervavusių liko tik pora žmonių. Su bankais sunku žmonėms derėtis buvo. Reiks paklausti, jei nepamiršiu, kaip ten tiksliai viskas .
Važinėjau po Varėną, ir pamačiau statybas, kurios lyg jau ir juda į pabaigą. Statybos vyksta šalia teritorijos, kur buvo planuotas ,,Rimi" PC. Važiavau naktį, bet jei neklystu tai turėtų būti kotedžai.
Važinėjau po Varėną, ir pamačiau statybas, kurios lyg jau ir juda į pabaigą. Statybos vyksta šalia teritorijos, kur buvo planuotas ,,Rimi" PC. Važiavau naktį, bet jei neklystu tai turėtų būti kotedžai.
Teisingai. Ten kotedžai Birutės gatvėje.
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Viskas juda kaip judėjo. Prieš tai buvau minėjęs, kad jau pamatai išlieti ir pradėta dabar jau kilti į viršų, tačiau Varėnoje būnu retai, tad nežinau, kada galėčiau padaryti pora nuotraukų...
Į šį klausimą turbūt galėtų atsakyti tie, kurie gyveno arba domisi Varėnos rajonu. Senelis man pasakojo, jog nuo Varėnos važiuojant link Senosios Varėnos be kairėje pusėje buvusių numatytų indivdualių namų, dešinėje buvo planuota naujo rajono statyba. Gal kas žinote apie tai ką nors?
Į šį klausimą turbūt galėtų atsakyti tie, kurie gyveno arba domisi Varėnos rajonu. Senelis man pasakojo, jog nuo Varėnos važiuojant link Senosios Varėnos be kairėje pusėje buvusių numatytų indivdualių namų, dešinėje buvo planuota naujo rajono statyba. Gal kas žinote apie tai ką nors?
Ten turėjo būti daugiaaukščių kvartalai, tėtis pasakojo, kad ir projektus matė, turėjo gyventi apie 50 000 žmonių.
O dabar ten iškilę 3 sumūrytos būdelės ir tuštuma...
Tos būdelės yra laiptinės. Buvo išlieti pamatai ir statybos sustojo. Oho, gal gali daugiau papasakoti apie tą kvartalą. Nes mano senelis daugiausia pamena apie tuo metu kai statė visus pastatus, tačiau apie tą kvartalą nelabai ką žino.
Comment