naudoju/nenaudoju
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Collapse
X
-
Facebook
205naudoju80,00%164nenaudoju20,00%41Paskutinis taisė Mørtã; 2010.03.11, 14:38.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012Žymos: Joks
-
Tada dar toks klausimas, ar naudoja kitą soc.tinklą Facebook'o gerbėjai? Jei taip, tai koks butu antroje vietoje... trečioje... ect.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimą/\ Daug prarandi
Parašė KaifasButent, nejaugi nenori is Quiz'u suzinoti, kada tu isimylesi ar koks tau darbas tinkamiausias, o gal netgi kokia tavo pareiga pasaulyje*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTada dar toks klausimas, ar naudoja kitą soc.tinklą Facebook'o gerbėjai? Jei taip, tai koks butu antroje vietoje... trečioje... ect.
2. Bebo
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNepopuliarus visiškai.. neturiu ir neplanuoju
Pusė gyvenimo mano facebook'as yra. Šiais laikais nebe telefono numeriais apsikeiti, bet "I'll add you in facebook"
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąMeluoji ir neraudonuoji
Pusė gyvenimo mano facebook'as yra. Šiais laikais nebe telefono numeriais apsikeiti, bet "I'll add you in facebook"
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąČia jau liga tada, ir ką ten tame feisbuke galima tiek laiko veikt?
Dažniausiai fb sėdžiu per paskaitas, kaip ir visi grupiokai
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTuriu fermą, restoraną, akvariumą, parką B). O kokio dydžio tavo FERMA?
Dažniausiai fb sėdžiu per paskaitas, kaip ir visi grupiokaiPaskutinis taisė Lettered; 2010.03.11, 15:23.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTuriu fermą, restoraną, akvariumą, parką B). O kokio dydžio tavo FERMA?
Dažniausiai fb sėdžiu per paskaitas, kaip ir visi grupiokai
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą22x22 Bet ir šitą vienintelį žaidimą tuoj mesiu, nors pradėjau tik prieš kokį mėnesį tik. Kvailystės ir laiko švaistymas tie žaidimai ir horoskopai visokie...
Aš nors ir turiu farmville, tačiau nežaidžiu, nes neįdomu. Geriau jau savo meiles "stalkint"
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąFacebookas yra liga, kai naudoji jį tada kai nėra kas veikt, bet deja nepastebi, kad neturi ką veikt, nes esi ligonis, ir tingi šikną pakelt, kad išeit į lauką ir pabendraut su žmogum akis į akį
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNebūtinai. Aš, pavyzdžiui, Feisbuką naudoju kaip savo kontaktų knygą ir beveik neužsiimu kitais tenykščiais "interaktyviais" užsiėmimais. Taip tiesiog patogu ir taupomas laikas, kai reikia ką nors pakontaktuoti. Ypač aktualu tiems, kas keliauja po užsienius ir nori greit susirašyti su kokiais nors pažįstamais, su kuriais paprastai daug nebendrauja.
Comment
Comment