Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žaidimas
Collapse
X
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąMano, tavo ar ne mano cia tas nieko nesudaro. Uzfiksuotas vaizdas mano, nuotrauka mano. O, kas dare tu zinai? Nezinai. Tai kam kazka teigt
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNu tai čia tas pats, kas portreto konkursui pateiktum nufotografuotą Moną Lizą Ar būtų į temą? Mano nuomone - ne.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąBet as taip nedaryciau, nepatinka neziurek, nebalsuok. Ir kaip tu isvis gali teigt "cia tikrai ne tu padariai" is kur tu zinai? Juokingas tu man.
O jei pats ir nupiešei, tada respekts.
Comment
-
Per šiąnakt, beje, ant McDonalds Gedimino pr. irgi atsirado meno kūrinys "Fast Food World" ir vietoj O raidės Žemės planeta kaip žmogelio pilvas.. Įamžinkit, kas nors, kol neuždažė. O šiaip tai chill, chebra, nesipykit. ... Ogi pažiūrėjau į kalendorių - akurat..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąBet as taip nedaryciau, nepatinka neziurek, nebalsuok. Ir kaip tu isvis gali teigt "Bet jis juk ne tavo.. " is kur tu zinai? Juokingas tu man.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment