Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujas stiliaus kodas
Collapse
X
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąVa pavyko nuotrauka zmogui ,tai jis dabar visus is eiles peikia. Gal ir teisingai, tik ne visiems pasako uz ka
P.S. o kas liečia "už ką" berods visiems parašiau kas nepatikoPaskutinis taisė ziemke; 2009.05.22, 00:41.
Comment
-
Parašė ziemke Rodyti pranešimąBe reikalo tu taip. Išsakiau savo nuomonę ir tiek. O jei ka skritikuoja mane aš liksiu tik dėkingas. Suprask tai , kad pačiam savo klaidas matyti yra sunkiausia. O ir lankydamasis efoto.lt aš daugiau matyt pripratau kritikuoti, nei girti. Geras kadras pats kalba už save.
P.S. o kas liečia "už ką" berods visiems parašiau kas nepatiko
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąAs tai tik uz kritika..nesustok..Cia siaip parasiau nes mano fotke nuvertinai ir neparasiai del ko..Suprantu kad kartais nera ka rasyt, tik idomu isgirst is kritiko ar ir su mano fota tas pats. Beje pats turi tikrai nuobodziu kadru, kaip ir mes visi... O kritika geras dalykas jei su nervais viskas tvarkoj
Na o aš irgi ne šventasis. Ir iš fotografijos duonos nevalgau,
Comment
-
Parašė ziemke Rodyti pranešimąTiesą pasakius aš taip ir nesupratau ar tu iš vis taikeisi į šitą konkursą, ar tik netyčia ją imetei. O ir į ką tu joje norėjei atkreipti dėmesį, taip pat neaišku. Jei tai LAISVALAIKIS, tai pagrindinis akcentas pagal mane turėtų būti žmonės, bet nutraukoje akcentuojamas akmenuotas papludimys. Rebusas gaunasi. O kas liečia balsavimą, tai ne patį mažiausią balą jug ir pažymėjau. Išgelbėjo kokybė.
Na o aš irgi ne šventasis. Ir iš fotografijos duonos nevalgau,
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąJei toj fotoj butu pagrindiniai acentuojami zmones, tai is viso ten butu man ne fota. Yra toks dalykas kaip subtilumas, o ne ant lekstutes paduota. Siaip maladiec , kad pasakiai kas nepatinka.Kas butu jei visi viska vienodai matytu.
Comment
-
Parašė ziemke Rodyti pranešimąManau jog likom draugais, o ne juodais konkurentais.
Comment
Comment