Joooo.. Ta zarnu kompozicija atrodo unikaliai. hehe.
Bet.. na nzn, as tikejaus, kad is komplekso isores butu suprantama ir jo paskirtis. Taciau tai vel patis pigiausias sprendimas-sija ant kolonos, plyta ant plytos. Galu gale, kada dėžizmui galas ateis?
Na, tokia mano subjektyvi nuomone......
Man visai patinka dizainas
B-) tikrai liuks pramoga bus...
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Tu pastatu gan grieztas dizainas tai man tikrai siaip sau, turint omeny, kad tai bus siaip ar taip daugmaz *pramogu* parkas. Na bet ziuresim, gal dar daug kas keisis...
Nors as asmeniskai visiskai *nevirskinu* tokiu masiniu seimynu susiburimu vietu su vaikuciais ir visais klyksmais ir kaprizais ir tt - gyvenime ten neiciau... Vien jau pagalvojus bloga pasidaro
Bet pastatao renderis tik is vienos puse, gal kitu kampu paziurejus jis atrodys grazesnis?Ir dar vilnieciu norejau paklausti gal ten koki sporto kompleksa dideli zada pastatyti?Nes ir siemens arena, vandens parkas, dar futbolo aikstes tetruksta
@Montezauras_klp: Paspausk ant nuorodos, kuria idejo dubajus - ten yra renderingu is kitu pusiu. Cia yra daugiau informacijos apie visa pramogu parka (kurio dalimis yra siemens arena ir vandens parkas): http://www.vilnius.lt/parkas/parkas2_files/frame.htm
ne visai vietoj vandens parko bet sake kazkaip jis bus tik mazesnis... aiksu taip ir turetu but nes rubiconui daug labiau apsimoka statyt namus kuriuos pardave is karto gaus pinigus nei vandens parka...
Comment