Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Latino

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Latino

17
    10
    41,18%
    7
    9
    23,53%
    4
    8
    17,65%
    3
    7
    5,88%
    1
    6
    5,88%
    1
    5
    5,88%
    1
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

O ji Lietuvė?
    "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Taip. Šitą galiu patvirtint.
      P.

Comment

Pažįsti?

Comment

Mergaitę labai graži, nuotrauka irgi, ir visa ką.. tik va, niekaip nepagaunu, prie ko čia "latino"? Atsidaręs temą senis PlėtRa tikėjos pamatyt kažką ryškaus, spalvingo, aistringo ir gyvo pietietiško. Nes dabar aš matau labiau "litvino".
          Jūsų,
          Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
            Mergaitę labai graži, nuotrauka irgi, ir visa ką.. tik va, niekaip nepagaunu, prie ko čia "latino"? Atsidaręs temą senis PlėtRa tikėjos pamatyt kažką ryškaus, spalvingo, aistringo ir gyvo pietietiško. Nes dabar aš matau labiau "litvino".
            O auskaras?

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
              O auskaras?
              Tada mano pačia irgi latino?

Sorry, matyt senstu, bet blond ir latino, tai čia kaip šuo ir katė: abu mieli gyvūnai, bet iš viso to nieko nesigauna.
              Jūsų,
              Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Jei toks auskaras ir pas tavo žmoną - reiškia ji prijaučianti latino.

O jei rimtai, tai mes abu, seni, nebesuprantam... Senstam, senstam...

Comment

O auskaras?
                  Čigoniškas

Jei toks auskaras ir pas tavo žmoną - reiškia ji prijaučianti latino.

O jei rimtai, tai mes abu, seni, nebesuprantam... Senstam, senstam...
                  Gal nereikia čia apsimetinėti seniu, dar tau jaunystė nepraėjus
                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Aš irgi nesuprantu kame čia šaknys. Ar visos tiesiog nespalvotos nuotraukos tinka šitam konkursui?
                    O mergaitė nors neaukšta, bet graži
                    Flickr

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                      Čigoniškas

Gal nereikia čia apsimetinėti seniu, dar tau jaunystė nepraėjus
                      amiko demaskavo

Comment

Latino dėl didelių egzotiškų akių

Comment

Parašė Rimantas Rodyti pranešimą

Laai israiskingos akys. Kaip sielos veidrodis...

Comment

Pažįsti?
                            Taip. Tenka karts nuo karto susitikti
                            P.

Comment

žmonės diskutuoja apie mergina, pavadinima. nieko gero nuotraukai.

tiesa sakant ji (nuotrauka) visdėlto trūkumų turi:
                              1. formatas geriau butu vertikalus ir vietoj tu bereikalingų šonų būtum parodęs stalą ar į ka ten ji atsirėmusi. galų gale ir fonas keistokas, susidaro įspudis, kad į viršų tolsta (nors gal taip ir yra)
                              2. kaklas. raukšlės sudaro įspūdį (tirštinu, bet....), kad bandė kartis ar pjaustyta buvo. žodžiu negražu, tokių dalykų reiktų vengti
                              Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                                žmonės diskutuoja apie mergina, pavadinima. nieko gero nuotraukai.

tiesa sakant ji (nuotrauka) visdėlto trūkumų turi:
                                1. formatas geriau butu vertikalus ir vietoj tu bereikalingų šonų būtum parodęs stalą ar į ka ten ji atsirėmusi. galų gale ir fonas keistokas, susidaro įspudis, kad į viršų tolsta (nors gal taip ir yra)
                                2. kaklas. raukšlės sudaro įspūdį (tirštinu, bet....), kad bandė kartis ar pjaustyta buvo. žodžiu negražu, tokių dalykų reiktų vengti
                                Tobulybei ribų nėra ir aš ne iš tų, kuriems turi būt viskas idealiai nulyginta, tada geriau plastikinius manekenus fotografuoti... Fone - laiptai.

Comment

Tobulybei ribų nėra ir aš ne iš tų, kuriems turi būt viskas idealiai nulyginta, tada geriau plastikinius manekenus fotografuoti... Fone - laiptai.
                                  aš juk nesakiau, kad nulyginti - aš pasakiau vengti. yra skirtumas. tiesiog tokie dalykai yra slepiami kameros pozicija, šalikais, rankomis, gėlėmis ir etc. fantazijai ribų nėra.
                                  laiptai? hm, o man atrodė, kad medinio namo siena.
                                  Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Working...
                                  X