Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Latino
Collapse
X
-
Mergaitę labai graži, nuotrauka irgi, ir visa ką.. tik va, niekaip nepagaunu, prie ko čia "latino"? Atsidaręs temą senis PlėtRa tikėjos pamatyt kažką ryškaus, spalvingo, aistringo ir gyvo pietietiško. Nes dabar aš matau labiau "litvino".Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąMergaitę labai graži, nuotrauka irgi, ir visa ką.. tik va, niekaip nepagaunu, prie ko čia "latino"? Atsidaręs temą senis PlėtRa tikėjos pamatyt kažką ryškaus, spalvingo, aistringo ir gyvo pietietiško. Nes dabar aš matau labiau "litvino".______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąO auskaras?
Sorry, matyt senstu, bet blond ir latino, tai čia kaip šuo ir katė: abu mieli gyvūnai, bet iš viso to nieko nesigauna.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąO auskaras?
Parašė enigma Rodyti pranešimąJei toks auskaras ir pas tavo žmoną - reiškia ji prijaučianti latino.
O jei rimtai, tai mes abu, seni, nebesuprantam... Senstam, senstam...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąČigoniškas
Gal nereikia čia apsimetinėti seniu, dar tau jaunystė nepraėjus______________
The Division Bell
Comment
-
žmonės diskutuoja apie mergina, pavadinima. nieko gero nuotraukai.
tiesa sakant ji (nuotrauka) visdėlto trūkumų turi:
1. formatas geriau butu vertikalus ir vietoj tu bereikalingų šonų būtum parodęs stalą ar į ka ten ji atsirėmusi. galų gale ir fonas keistokas, susidaro įspudis, kad į viršų tolsta (nors gal taip ir yra)
2. kaklas. raukšlės sudaro įspūdį (tirštinu, bet....), kad bandė kartis ar pjaustyta buvo. žodžiu negražu, tokių dalykų reiktų vengtiSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąžmonės diskutuoja apie mergina, pavadinima. nieko gero nuotraukai.
tiesa sakant ji (nuotrauka) visdėlto trūkumų turi:
1. formatas geriau butu vertikalus ir vietoj tu bereikalingų šonų būtum parodęs stalą ar į ka ten ji atsirėmusi. galų gale ir fonas keistokas, susidaro įspudis, kad į viršų tolsta (nors gal taip ir yra)
2. kaklas. raukšlės sudaro įspūdį (tirštinu, bet....), kad bandė kartis ar pjaustyta buvo. žodžiu negražu, tokių dalykų reiktų vengti
Comment
-
Parašė Rimantas Rodyti pranešimąTobulybei ribų nėra ir aš ne iš tų, kuriems turi būt viskas idealiai nulyginta, tada geriau plastikinius manekenus fotografuoti... Fone - laiptai.
laiptai? hm, o man atrodė, kad medinio namo siena.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
Comment