Gal kai kam gali pasirodyti juokinga, bet i sia tema dekite visas savo virtuves nuotraukas... Gal kam pasirodys idomu ;] as virtuvemis susidomejau, kai musu seima ja nusrendem isirengti... Va tada ir prasidejo...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Svarbiausia kiekvieno mūsų būsto vieta - virtuvė !!!
Collapse
X
-
nu apie bendrabuciu virtuves tai tikriausiai isviso baisu kalbes konstlageriu lygio mazdaug
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė JohnMantai, galetum nakti uzsikabaroti ant stogo ir padaryti nuotrauku, visi komibloku rajonai nakti atrodo , daugybe sviesu, labai grazu.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazParašė JohnMantai, galetum nakti uzsikabaroti ant stogo ir padaryti nuotrauku, visi komibloku rajonai nakti atrodo , daugybe sviesu, labai grazu.
Comment
-
Parašė MantazParašė JohnMantai, galetum nakti uzsikabaroti ant stogo ir padaryti nuotrauku, visi komibloku rajonai nakti atrodo , daugybe sviesu, labai grazu.
tai pasirodo tu mano name gyveni, pamaciau is pradziu tavo vaizda per langa kur kompas stovi pagalvojau kad gyveni priesais, bet po tavo virtuves lango vaizdu supratau kad tame name ir as gyvenu, na mano vaizdas pro virtuves langa truputi geresnis ,as siek tiek auksciau gyvenu
bet turbut tu cia gyveni ne daugiau kaip kokius 7-8 menesius nes anksciau taves nemaciau
ir tiesa gyventojai tai tikrai neparanojiski na gal kai kurie...
o del stogo tai kai busiu LT galesim kada ir nueti
Comment
-
Hehe, smagu Šiaip šitam name tik mėnesį kol kas sukiojuos, bet manau ir užsiliksiu Dėl stogo tai šaunu, kai grįši, būtinai parašyk man žinutę į forumą, užlipsim. Pats gyvenu vienuoliktam aukšte, o vaizdai vis tiek neblogi
Dėl paranoizmo tai nors ir taip gyvenu už 3 užraktų, šeiminkai pataria dar ir savo kambarį užsirakint išeinant (ką, beje, ir patys daro), nes atseit šiais laikais visko gali pasitaikyt Aišku ne visi taip bijoMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment