Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mergaitė su šuniuku
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Puikiai perteikta mintis. Pavadinimas ne tik, kad tinkamas, bet ir skatina susimąstyti... Fotografija labai patiko ir gerai, kad nespalvota - spalvos būtų viską sugadinusios.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPavadinimas ne tik, kad tinkamas, bet ir skatina susimąstyti...
Comment
-
Parašė jungengg Rodyti pranešimąApie ką, amiko, tave skatina susimąstyt šis pavadinimas?
Comment
-
Na jei nesat humanitarinio mąstymo, tai ir nesuprasit ir nemokėsit įsigilinti. "Bet mergaitė su šuniuku" man iškart kelia asociacijas su pavadinimais: "Senis ir jūra", "Mama ir vaikas" ir kt. Iš esmės tai sukelia mintis, kad ta mergaitė yra viena arba vieniša ir teturi tik šuniuką. Vaizdas tai įrodo. Šuniukas į rankas paimtas kaip vaikas ir jis elgiasi ramiai, taigi galima manyti, kad ta mergaitė šuniuką myli ir globoja. Mergaitės išvaizda parodo, kad ji nėra materiali asmenybė, ji vertina vidinį grožį ir dvasinius jausmus...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO man kyla asociacija su pavadinimu "Brisiaus galas".www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa jei nesat humanitarinio mąstymo, tai ir nesuprasit ir nemokėsit įsigilinti. "Bet mergaitė su šuniuku" man iškart kelia asociacijas su pavadinimais: "Senis ir jūra", "Mama ir vaikas" ir kt. Iš esmės tai sukelia mintis, kad ta mergaitė yra viena arba vieniša ir teturi tik šuniuką. Vaizdas tai įrodo...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment