Man kilo tokia mintis sukurti tokią temą apie Vilnių, nes apie Kauną jau yra tokia. O ir Vilniuje yra daug visokių gerų kavinių ir klubų. Tad rašykit čia apie savo mėgstamas ar šiaip geras vieteles pagerti, nes galbūt tai taps rekomendacijomis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Kavinės ir klubai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąPagerti...
Mano rekomenduojami:
1. Transilvanija (dėl geros nuotaikos ir geros muzikos)
2. Apuokas (ypač jo rūsys nes jame groja tik labai kokybišką roką)
3. Būsi Trečias (dėl ten verdamo gyvo alaus)
4. Naugarduko ir Vingrių kampe yra tokia skylė, liaudiškai vadinama BK. Tikrojo pavadinimo nežinau.
Dar galėčiau pridėti Artistus, bet nedėsiu dėl to kad vieną kartą buvau labai jais nusivylęs - gal bent pusę valandos turėjau laukt kol mane aptarnaus nes žmonių buvo l. daug, o barmenė tik viena.
Comment
-
"Kalvarijų No.1" - super įstaiga, turinti savo braižą. Čia toj pilaitėj prie Žaliojo tilto, kur architektų sąjunga įsikūrusi.
Lengva pietietiška muzika, originalus interjeras, labai geras aptarnavimas ir puikus maistas. Kainos, beje, per daug nesikandžioja. Ten dažnai pietauju, o pastaruoju metu - ir alaus išgeriu O vasarą išvis fantastika vidiniam kiemelyje pasėdėt. Rekomenduoju.
Comment
-
„Paradis Belge + 32°“ - puikus alus ir midijos (deja, šiuo metu neturi visų alaus rūšių, kurios yra meniu).
„Mano baras“ - išgert skanaus alaus ir užkandžiai prie jo labai good
„The Dubliner“ - „Guinness“ alučio susiversti
„Mano guru“ - kai reikia užkasti ko nors lengvo (na ir šviežios obuolių sultys vienos geresnių Vilniuje).P.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNebūtinai. Galima tiesiog ir taip pasisedėti.
Mano rekomenduojami:
1. Transilvanija (dėl geros nuotaikos ir geros muzikos)
2. Apuokas (ypač jo rūsys nes jame groja tik labai kokybišką roką)
3. Būsi Trečias (dėl ten verdamo gyvo alaus)
4. Naugarduko ir Vingrių kampe yra tokia skylė, liaudiškai vadinama BK. Tikrojo pavadinimo nežinau.
Dar galėčiau pridėti Artistus, bet nedėsiu dėl to kad vieną kartą buvau labai jais nusivylęs - gal bent pusę valandos turėjau laukt kol mane aptarnaus nes žmonių buvo l. daug, o barmenė tik viena.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąČia pačios baisiausios skylės iš visų Vilniaus centre. Tik "pagerti" ir tinka, ypač jei nenori užkliūt už akių. O toje 4 galima ir į galvą gauti, ten iš viso budulynas. Na, bet kiekvienam savo..
Čia ne tas vadinamasis Psichbaris?
Neaiškus striptizo stulpas, akmens grindinys, krosnis, pijokai tarpdury...Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Bet va kitas dalykas. Vat taip ėmus ir sugalvojus nueit į klubą, nėra iš ko rinktis.
Arba muzika netikus, arba nėra tūso viduj, arba iėjimas nesveikai užkeltas. O dar būna, kad neįleidžia tiesiog (iškalbingi pavyzdžiai - Prospektas ir Brodvėjus).
Helsinky nuvarėm į klubą Royal Onella. Nepaisant 7 eurų įkainio, tikrai verta šitiek mokėti. Gauni septynias skirtingos muzikos sales su labai daug chebros ir gausybe dailių šviesiaplaukių pupyčiųTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąČia pačios baisiausios skylės iš visų Vilniaus centre. Tik "pagerti" ir tinka, ypač jei nenori užkliūt už akių. O toje 4 galima ir į galvą gauti, ten iš viso budulynas. Na, bet kiekvienam savo..
Parašė praetor]Čia ne tas vadinamasis Psichbaris?
Neaiškus striptizo stulpas, akmens grindinys, krosnis, pijokai tarpdury...
Pamiršau prie savo sąrašo pridėt Baltus dramblius. Vasarą te būna jėgaPaskutinis taisė spirit; 2008.12.03, 15:02.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO tos šviesiaplaukės pypytės suomės?
Ten klubas žiauriai geras.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąTaip, jos suomės. Bet ir be jų ten visokio "plauko" pupyčių pilna.
Ten klubas žiauriai geras.
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąBet va kitas dalykas. Vat taip ėmus ir sugalvojus nueit į klubą, nėra iš ko rinktis.
Arba muzika netikus, arba nėra tūso viduj, arba iėjimas nesveikai užkeltas. O dar būna, kad neįleidžia tiesiog (iškalbingi pavyzdžiai - Prospektas ir Brodvėjus).
Helsinky nuvarėm į klubą Royal Onella. Nepaisant 7 eurų įkainio, tikrai verta šitiek mokėti. Gauni septynias skirtingos muzikos sales su labai daug chebros ir gausybe dailių šviesiaplaukių pupyčių
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO bendravimo prasme jos kokios, lyginant su mūsų klubų pupytėmis?
Nzn, ar apskritai jos prieinamesnės už mūsiškes, bet regis, kad yra kur kas laisvesnės...Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
Comment