Teko pora dienu pailseti Kanados dangoraiziu sostineje – Toronte. Likau visapisuskai suzavetas ir patenkintas kelione, tik gaila, kad nepavyko visu grozybiu uzfiksuoti fotokamera. Kadangi, norejau visur pats dalyvauti, nevisada atsirasdavo laiko pavaikscioti su fotoaparatu. O fotografuoti tikrai buvo ka. Toronto metropolis turi beveik 6 miliojnus gyventoju, tad ten tikrai kiekvienas gali atrasti ka veikti! Kadangi teko isvazineti visa miesta skersai ir isilgai, tad pavyko susidaryti tikrai nebloga ispudi, kas per velnias tas Torontas yra. Man asmeniskai ir kitiems mano kompanjonams, miestas pasirode kazkuom panasus i europietiskus miestus: zmones ten apsirenge kaip uz Atlanto, visame mieste yra saligatviai, ir miegamieji rajonai labai primena lietuviskuosius (stovi keli daugebuciai, o salia parkas ar miskelis – daug erdves ir niekas nesugrusta), tik zinoma namai yra daug aukstesni ir nekomiblokai. Kadangi yra pilna saligatviu, tai daug zmoniu vaiksto gatvemis ir nevazineja, kai reikia nusigauti tik koki kilometra i viena ar kita puse. Sitas pesciuju judrumas atsispindi pustusciuose gatvese, kurios nera taip apkrautos ir uzkimstos. Gaila nepavyko uzfiksuoti visko, bet as Toronte buvau tikrai ne paskutini karta, tad ateityje pasistengsiu labiau.
Dedu pirmasias nuotraukas is miesto centro
Dedu pirmasias nuotraukas is miesto centro
Comment