Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ir kalnai turi akis
Collapse
X
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąO pavadinimas tai siaubo filmo, jei kas nesuprato
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKai kitą kartą keliausi į Marsą, pasikviesk ir mane kartu
O foto, tai nieko ypatingo...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąGalėsit koloniją vietinę kurti
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąDabar susimąsčiau, kodėl marsiečiai visada vaizduojami žali. Juk planeta tai raudonoji Bene fantasto-daltoniko darbas bus...
O šiaip, priklauso kokiu kampu ir nuo kokio atstumo tu į jį žiūrėsi, tas pats dalykas gali būti kiekvienam suvokiamas kitaip, svarbiausia nepersistengti
P.S.Paskutinis taisė Irma; 2008.03.15, 10:55.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė jungengg Rodyti pranešimąVisa pagrįsta spalvų teorija, žali ir raudoni atspalviai yra priešinguos poliuos: raudonojoj planetoj gyviai žali, ir atvirkščiai. Žydrojoj planetoj pagal nutylėjimą turi įsigalėti geltonieji.
Comment
-
Aš radau ne tik akis, bet ir visą veidą ir ne viename, o dviejuose akmenyse. Be to, pats pavadinimas, manau, atskleidžia netiesioginę akmenų "galimybę regėti" prasmę. Raudono atspalvio tikrai per daug, nors, jei tai natūralu - kodėl gi ne. Bet tas juodas rėmas, bent man, nuotraukos vertę sumažina lygiai vienu balu.Paskutinis taisė Ametistas; 2008.03.25, 22:48.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment