Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ir kalnai turi akis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ir kalnai turi akis

29
    10
    6,90%
    2
    9
    6,90%
    2
    8
    6,90%
    2
    7
    34,48%
    10
    6
    17,24%
    5
    5
    10,34%
    3
    4
    6,90%
    2
    3
    6,90%
    2
    2
    0,00%
    0
    1
    3,45%
    1

Per didelis remas, horizontas kreivas ir per daug raudona man, bet siap visai idomiai.
    Paskutinis taisė Ramunas; 2008.03.12, 14:11.
    Jedi power!

Comment

nesupratau kur tos "kalnu akys". Geriau reikejo pavadinti, "Ir kalnus galima nuspalvoti raudonai"

Comment

/\ gal žmogus siaubiakus mėgsta

Comment

man irgi per raudona.. O pavadinimas tai siaubo filmo, jei kas nesuprato

Comment

Parašė Akela Rodyti pranešimą
            O pavadinimas tai siaubo filmo, jei kas nesuprato
            Cia turbut man taikytina? Supratau, be abejo, todel ir parasiau, kad nesamones gaunasi. Tada pagal filmus sita nuotrauka laisvai gali buti: "Kuprotas kalnas". Irgi lygiai taip pat "skambiai", ir lygiai taip pat be rysio.

Comment

Raudona labai akis bado, netinka didelis rėmas ir pavadinimas nelabai į temą.

7.
              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Kai kitą kartą keliausi į Marsą, pasikviesk ir mane kartu
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                  Kai kitą kartą keliausi į Marsą, pasikviesk ir mane kartu
                  Galėsit koloniją vietinę kurti

O foto, tai nieko ypatingo...
                  Miestai.net Fb

Comment

Manau su natūraliom spalvom ir be rėmelio žiūrėtųsi gražiau. O dabar bandyta pritempt prie konkurso temos..
                    www.donatas-mazeika.lt

Comment

Nors viena naturalu atspalvi butu smagu pamatyti, dabar akis drasko.

Comment

O man patiko ši nuotrauka. Gražu
                        Live and let live

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                          Galėsit koloniją vietinę kurti
                          Dabar susimąsčiau, kodėl marsiečiai visada vaizduojami žali. Juk planeta tai raudonoji Bene fantasto-daltoniko darbas bus...
                          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                            Dabar susimąsčiau, kodėl marsiečiai visada vaizduojami žali. Juk planeta tai raudonoji Bene fantasto-daltoniko darbas bus...
                            Marse jie raudoni, o Žemėje - žali
                            O šiaip, priklauso kokiu kampu ir nuo kokio atstumo tu į jį žiūrėsi, tas pats dalykas gali būti kiekvienam suvokiamas kitaip, svarbiausia nepersistengti

P.S.
                            Paskutinis taisė Irma; 2008.03.15, 10:55.
                            Miestai.net Fb

Comment

Visa pagrįsta spalvų teorija, žali ir raudoni atspalviai yra priešinguos poliuos: raudonojoj planetoj gyviai žali, ir atvirkščiai. Žydrojoj planetoj pagal nutylėjimą turi įsigalėti geltonieji.

Comment

Parašė jungengg Rodyti pranešimą
                                Visa pagrįsta spalvų teorija, žali ir raudoni atspalviai yra priešinguos poliuos: raudonojoj planetoj gyviai žali, ir atvirkščiai. Žydrojoj planetoj pagal nutylėjimą turi įsigalėti geltonieji.
                                Žemę turbūt derėtų laikyti žalia-žydra planeta. Tuomet pasisekė indėnams ir siauraakiams Remiantis šia, atvirkštiniu spalvų principu grįsta, teorija, juodaodžiai dar galėtų išsigelbėti apsigyvenę Antarktyje, bet ką daryti mums, baltaodžiams...
                                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

ačiū už comment. nuotrauka tikrai atrodo kaip iš marso,bet dėl to ji man ir smagesnė atrodo

Comment

kam tie penki remai reikalingi nesuprantu ir dar tokie zveriski. neisejo svelniau prie tos raudonos prieit jei jau tik fotosopo pagalba buvo imanoma...

Comment

Aš radau ne tik akis, bet ir visą veidą ir ne viename, o dviejuose akmenyse. Be to, pats pavadinimas, manau, atskleidžia netiesioginę akmenų "galimybę regėti" prasmę. Raudono atspalvio tikrai per daug, nors, jei tai natūralu - kodėl gi ne. Bet tas juodas rėmas, bent man, nuotraukos vertę sumažina lygiai vienu balu.
                                      Paskutinis taisė Ametistas; 2008.03.25, 22:48.
                                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Working...
                                      X