mano pasirinkimas - lenkai. Tai artimiausia mums tauta pagal kultura, mentaliteta, istorija. Lenkija grazi salis savo miestais, miesteliais ir pan. dalykais. Bent is savo mazos patirties susidariau ispudi, kad lenkai draugiski zmones, ypac su lietuviais.
estai - nelabai jie musu kaimynai, musu salys mazai komunikuoja ir rysiai nera intensyvus, todel mano nuomone - neutrali.
latviai - nors jie vieninteliai baltai be lietuviu, taciau nera mums tokie artimi kaip lenkai - skirtinga religijos pakraipa, skirtinga istorija. Neypac palankus latviu poziuris i lietuvius.
svedai - faktiskai jie mums ne kaimynai, todel cia visiskai neutralus
rusai - rusai is esmes yra nuosirdus ir draugiski zmones, ne karta tuo isitikinau, taciau valstybiniu lygiu Rusija vykdo kenkejiska politika Lietuvos atzvilgiu, todel gerais kaimynais ju niekaip neiseina laikyti.
baltarusiai - tas pats kaip ir su Rusija
vokieciai - ne kaimynai jie mums, nors Lietuvai Vokietija yra ypac svarbi.
Mantai, visiskai nesutinku del estu, rusu ir lenku, tiesiog taip tikrai nera, kaip apie juos rasai
Tai parašyk dėl ko nesutinki, o apie rusus nieko labai nerašiau, tik, kad jų nemėgstu. Beje, su pora lenkų pabendravęs negali spręst apie visą tautą Aš sprendžiu iš to, kad pats bendravau ir daug kas sako, kad jie tokie yra
niu a tu pabandyk kuria nors sali sukritikuoti visada atsiras kitaip mananciu wa tada ir prasideda
pvz nueik i koki rusu foruma ir pradek juos itikinet kad pas juos keliai netuokie nuostabus, kaip jie galvoja. Busi isvadintas tarptautines nesantaikos kurstitojas
Comment