Tikriausiai jau visi Lietuvos miestai pasipuošė pagrindinėmis miestų eglėmis . Vakar buvau prie savo miesto Kauno eglės, tai visai nieko, panašiai kaip ir visada papuošta. Tik įdomi eglės forma pasirodė, kažkokia į viršų nelabai siaurėjanti.
Vakar vakare mačiau Šiaulių eglę dar kartą. Tada jau buvo papuošta burbulais, tik be lempučių, girliandų, vien žo be apšvietimo. Atrodė graudžiai. Bent jau man.
Kauno eglė ir man krito vakar į akis važiuojant pro rotušės aikštę... Kaip ir kasmet nusivyliu ja... Visada puošia vienos rūšies ir spalvos žaisliukais... O ir forma į eglės šiemet nepanaši Vos ne kiaušinis
Girdėjau kad Vilniuje, Katedros a. labai graži eglutė, ta surinkta . Jaučiu Anglijoj sėdėt atsibos ir visaip bandysiu į Vilnių nusigauti ir savo akim pamatyt.
Silchester labai graži stovi, tanki ir proporcijos geros . Dar nepapuošė, kaip pabaigs nufotografuosiu.
Aš irgi siūliau sukurti tokį konkursą, bet kolkas niekas nieko neatsakė.
Kurioje temoje tai darei? Duok man nuorodą, prisidėsiu prie prašymo, gal kai daugiau žmonių parems šią mintį ji bus įgyvendinta Manau, reiktų kreiptis į maxas, jis, berods, nominacijomis užsiima
taimis
Girdėjau kad Vilniuje, Katedros a. labai graži eglutė, ta surinkta . Jaučiu Anglijoj sėdėt atsibos ir visaip bandysiu į Vilnių nusigauti ir savo akim pamatyt.
Kurioje temoje tai darei? Duok man nuorodą, prisidėsiu prie prašymo, gal kai daugiau žmonių parems šią mintį ji bus įgyvendinta Manau, reiktų kreiptis į maxas, jis, berods, nominacijomis užsiima
Edd, o ne tokią padovanojo, kokia ir Katedros aikštėj stovi? Tai kuri čia iš šakų sulipdyta? Tą atrodo dovanojo Dublinui.
Ne, padovanojo tokią, kokia stovi Rotušės aikštėj. Jos abi iš šakų sulipdytos. Tik jei neklystu, Rotušės aikštėj šakos dirbtinės, o Katedros aikštėj tikros.
Ne, padovanojo tokią, kokia stovi Rotušės aikštėj. Jos abi iš šakų sulipdytos. Tik jei neklystu, Rotušės aikštėj šakos dirbtinės, o Katedros aikštėj tikros.
Jei man ir taip nepatinka kažkokios sulipdytos eglės, tai dovanoti sulipdytą ir dar dirbtinėm šakom tai čia išvis pravalas man atrodo
Comment