Vakar vakare praleidau pirmąjį bei beveik visą antrąjį pasaulio futbolo čempionato finalo kėlinius, tačiau patekau ant gandrališkių dangoraižio viršaus čia taip lengvai prasmukt, kaip į "K", neišėjo Paprašiau pirmo pasitaikiusio darbuotojo, kuris turbūt nebuvo statybininkas, greičiausiai kažkas iš auktesnes pareigas užimančių žmonių, nes nebuvo apsirengęs darbiniais rūbais. Turėjom laukt lifto, nes laiptais kolkas galima patekt tik iki 16 aukšto, man tiek per mažai liftu pakilom iki 22 aukšto (iš ten dauguma nuotraukų), po to kopečiomis užsilipom iki statomo 25 (76m). Nuotraukos darytos nuo ~ 21:50 iki 22:15, jau buvo pradėję temti, kadangi mano fotoaparatas ribotų galimybių, kaikurių nuotraukų kokybė prasta Dar ir silpnas rūkas kaip specialiai gaubė Klaipėdą
jei dar kas nežinot, šis pastatas bus 34 aukštų (112m). vizualizacija:
www.gandraliskes.lt
Kylam
Šiaurinėj daly sparčiai statomi daugiabučiai. Beje, atkreipkit dėmesi kaip gražiai sutvarkyta penkiaukščio poilsio zona ar kaip ją pavadint (nuotraukos kairėje, apačioj)
čia šiaip nekokybiškas, priartintas kadras
Jau 22 aukšte
Jūra, marios..
Rudenį šalia gan aukšto pastato, ant kurio yra "IKI" reklama, žada pradėt statyt 21 aukštų gyvenamąjį
Nuotraukos centre esantys kranai stato 18 aukštų gyvenamąjį namą
"akropolis". nuotraukos apačioj, aptvertoj teritorijoj, statomas 16 aukštų biurų pastatas
vis dar vaikštau po 22 aukštą
čia planuojami trys po 30 aukštų pastatukai
Štai jau ir ant stogo
Vyrukas baltu šalmu mane čia įleido, beje, ir aš tokį šalmą gavau panešiot
Dubajau, štai kaip atrodys vaizdas iš tavo 11 aukšto žiūrint į pietus. Tik pravažiuodamas liftu vieną nuotrauką padariau... norėjau į visus šonu papyškint, bet laiko nebuvo. Dar kada nors vasara, manau, tikrai ten pateksiu
der keletas nuotraukų iš 22 aukšto
tai tiek
jei dar kas nežinot, šis pastatas bus 34 aukštų (112m). vizualizacija:
www.gandraliskes.lt
Kylam
Šiaurinėj daly sparčiai statomi daugiabučiai. Beje, atkreipkit dėmesi kaip gražiai sutvarkyta penkiaukščio poilsio zona ar kaip ją pavadint (nuotraukos kairėje, apačioj)
čia šiaip nekokybiškas, priartintas kadras
Jau 22 aukšte
Jūra, marios..
Rudenį šalia gan aukšto pastato, ant kurio yra "IKI" reklama, žada pradėt statyt 21 aukštų gyvenamąjį
Nuotraukos centre esantys kranai stato 18 aukštų gyvenamąjį namą
"akropolis". nuotraukos apačioj, aptvertoj teritorijoj, statomas 16 aukštų biurų pastatas
vis dar vaikštau po 22 aukštą
čia planuojami trys po 30 aukštų pastatukai
Štai jau ir ant stogo
Vyrukas baltu šalmu mane čia įleido, beje, ir aš tokį šalmą gavau panešiot
Dubajau, štai kaip atrodys vaizdas iš tavo 11 aukšto žiūrint į pietus. Tik pravažiuodamas liftu vieną nuotrauką padariau... norėjau į visus šonu papyškint, bet laiko nebuvo. Dar kada nors vasara, manau, tikrai ten pateksiu
der keletas nuotraukų iš 22 aukšto
tai tiek
Comment