Vyks kazi koks show-koncertas katedros a ir retransliacija is Berlyno (ekrane turbut?), jeigu bus geras oras, eisiu ten, jeigu ne, teks kazka kita galvot
bus sventimas non stop visa savaitgali. Omnitel ta proga kiek zinau isbandys 3g tinkla su Briuseliu. Gal kada ir pats toki dalyka savo telefone galesiu naudoti O svenciu tai tikrai bus , bet labiausiai man patinka ideja - padarykime lietuva sviesesne, uzdek kaimyno darzine ! Va cia tia suprantu, kad svente tikram lietuviui
Is tiesu, reikia nepamirsti ijungti visas sviesas Balandzio 30d. 21.40
tik man nelabai aiskus vienas dalykas, dabar visiskai sutemsta tik pries 22val., o Vakarineje Europos dalyje turbut kokia valanda veliau, taigi V.Europa dar bus pakankamai apsviesta saules, reikejo siek tiek veliau ta akcija daryti.
Is tiesu, reikia nepamirsti ijungti visas sviesas Balandzio 30d. 21.40
tik man nelabai aiskus vienas dalykas, dabar visiskai sutemsta tik pries 22val., o Vakarineje Europos dalyje turbut kokia valanda veliau, taigi V.Europa dar bus pakankamai apsviesta saules, reikejo siek tiek veliau ta akcija daryti.
tai taip gaunasi, kad musu sviesos matysis o ju ne Tai juk tik i gera : D Nustelbsim visus vakaru europos didmiescius su savo zibaline lempa.
Comment