Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prisiminus žiemos mokyklą
Collapse
X
-
Parašė B0SS Rodyti pranešimąAsmeninio archyvo nuotrauka )))
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąTokios nuotraukos konkurso tikrai nepuošia.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąKartais būna prastesnių foto. O tamsta taip pat nepastebėjau,kad kokia tai foto būtumėte "įmetęs" konkursui,savo nuomone manau reiktų pasilaikyti sau , jei jau balsą atidavėte.
Aš savo nuotraukų nesu "įmetęs", nes manau, kad jos nėra pakankamai geros, kad būtų vertos dalyvauti konkurse.
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąTuriu pilną teisę išsakyti savo nuomonę. Mano nuomonė yra tokia, kad tos nuotraukos, kurios dalyvauja mėnesio nuotraukos konkurse turi būti išties geros. Nemanau, kad ši yra viena iš tokių.
Aš savo nuotraukų nesu "įmetęs", nes manau, kad jos nėra vertos dalyvauti konkurse.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai yra Jūsų nuomonė. Man atrodo,kad mano nuotrauka gali dalyvauti. Kaip ten sakoma " Nepatinka - nežiūrėk".
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąGali, ir dalyvauja. Bet turiu pilną teisę išreikšti savo nuomonę apie Jūsų nuotraukos kokybę .Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai yra Jūsų nuomonė. Man atrodo,kad mano nuotrauka gali dalyvauti. Kaip ten sakoma " Nepatinka - nežiūrėk".
Comment
Comment