Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilnius Twilight

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vilnius Twilight

[/IMG]
    17
    10
    11,76%
    2
    9
    17,65%
    3
    8
    5,88%
    1
    7
    5,88%
    1
    6
    5,88%
    1
    5
    23,53%
    4
    4
    5,88%
    1
    3
    17,65%
    3
    2
    0,00%
    0
    1
    5,88%
    1

Nėra kokybės ...

Comment

Prastai. Nesuprasi, ką čia norėta nufotografuot. Kompozicijos nerasta, labai kliūna pastato kampas dešinėje. Pati nuotrauka yra per tamsi ir neryški.
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Malonu matyti gyvybę po savo nuotrauką. Jei nuotrauka būtų nieko verta, tai gal ir komentuot neapsimokėtų. Kompozicija būtų rasta jei paieškotumėt jos vertikalaus formato fragmentinėj XIX a. impresionistų tapyboje (aš ją mėgstu, bet vis dėlto, gal man neišėjo, aš profesionalus tik menotyrininkas, ne fotografas ). Norėta nufotografuoti besiveržiančią šviesą, manau, tamsos ir šviesos kontrastas tam tinka, programa įvykdyta. Primenu, kad konkurso taisyklės neleidžia nuotraukų apdirbti programine įranga (o kad taip būtų). Deja geresnės kokybės nuotraukų negaliu pažadėti, aš dirbu su muiline ir tik pramogai, tai gal apsistokim ties ja.
        Paskutinis taisė gee; 2013.05.23, 17:31.

Comment

Aš išmesčiau apačią, pradedant nuo pirmųjų automobilių stogų. Bet mano neprofo akiai visai nieko žiūrisi, tokia truputį mistiška-futuristinė, ypač be minėtos apačios

Comment

Na man tai i aki labiausiai krenta, televizijos boksto susiaurejimai. Atrodo ispudingai jie.

Comment

Parašė gee Rodyti pranešimą
              Primenu, kad konkurso taisyklės neleidžia nuotraukų apdirbti programine įranga (o kad taip būtų).
              Taisyklės neleidžia tik koreguoti nuotraukų jas jau pateikus konkursui, prieš tai jų apdirbti niekas nedraudžia
              Galbūt taisyklėse tai nebuvo parašyta labai aiškiai, taigi jų tekstą šiek tiek pataisiau.

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
                Nėra kokybės ...
                Ne visada kokybėj esmė.

Comment

Working...
                X