Sugrįžus į La Defence.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SG
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimątikrai geras kadras! nesuprantu, kodėl Nikas sau vienetą skyrė...______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimątikrai geras kadras! nesuprantu, kodėl Nikas sau vienetą skyrė...
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąSuper! Tik tas juodas netaisyklingas trikampis šiek tiek akį rėžia.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMeistriškas darbas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPakomentuok placiau eiliniams zmonems. Nes mano akimis tai cia is tos serijos kai turistai uzeina i dangoraiziu kvartala, issitraukia kamera ir pyskina i visas puses kadrus, kuriuose netelpa didziulia pastaiai taip prifotografuodami daug daliniu pastatu. Nenoriu sumenkinti, nes neismanau, tiesiog prasau paaiskinimo kas cia labai gero
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPakomentuok placiau eiliniams zmonems. Nes mano akimis tai cia is tos serijos kai turistai uzeina i dangoraiziu kvartala, issitraukia kamera ir pyskina i visas puses kadrus, kuriuose netelpa didziulia pastaiai taip prifotografuodami daug daliniu pastatu. Nenoriu sumenkinti, nes neismanau, tiesiog prasau paaiskinimo kas cia labai gero
Pirmiausia man krenta į akį tai, kad nėra to išgaubtumo, kuris kartais atsiranda dėl objektyvo. Šiuo atveju visi langai yra lygiagretūs nuotraukos kraštams, kas sustiprina griežtumo jausmą ir pabrėžia tobulas konstrukcijas.
Kitas dalykas, tai puikiai jaučiama kompozicija, t.y. nuotraukoje nėra erdvių, kurios būtų neįdomios, nereikalingos ar perkrautos.
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimątas juodas taisyklingas (stačiakampis) trikampis yra esminis kompozicijos elementas.______________
The Division Bell
Comment
Comment