Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Į dvaro terasą
Collapse
X
-
Šis vaizdas man labai patinka.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Net nežinojau, kad tokia vieta ten yra, būtinai reiks apsilankyti
Pati nuotrauka.. man nėra itin estetiška ir visą tą vaizdą man gadina tas medelis su nudžiuvusiomis /nulūžusiomis šakelėmis..Paskutinis taisė Irma; 2011.10.16, 19:37.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNet nežinojau, kad tokia vieta ten yra, būtinai reiks apsilankyti
Pati nuotrauka.. man nėra itin estetiška ir visą tą vaizdą man gadina tas medelis su nudžiuvusiomis /nulūžusiomis šakelėmis..
Tas medelis padaro vaizdą ne tokį "atvirutinį", labiau lietuvišką.
Bent jau aš tai vertinu kaip šios nuotraukos pliusą.
Comment
-
Parašė ortus Rodyti pranešimąTas medelis padaro vaizdą ne tokį "atvirutinį", labiau lietuvišką.
Bent jau aš tai vertinu kaip šios nuotraukos pliusą.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąMatau, kad gali būti geriau Ar tikrai būtų minusas jei vaizdas būtų dar geresnis?
Žinoma, galima padaryti geriau, to ir reikia siekti.
O ar gali buti gražiau - na, čia jau skonio reikalas. O dėl skonio, kaip sakoma, nesiginčijama (nors būtent dėl jo visi ginčai ir kyla).
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąDvelkia Italija ar Prancūzija.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.10.18, 18:56.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŽmogui mažai mačiusiam Lietuvos dvarus statula turėtų suteikti romėniškumo. O paskutinis planas - tikras lietuviškas vaizdelis.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą9.Per tamsi nuotrauka.
Comment
Comment