Parašė Romas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kvartalas prie sąvartyno
Collapse
X
-
Parašė 4,8mt Rodyti pranešimąSkupus moka du kartus
Nors šioje situacijoje, tikriausiai net ir šis posakis netinka, nes kiek zinau kainos buvo ne mažesnes nei visų kitų būstų.
p.s. Kainas tikrai zinau, nes tuo metu pac ieskojausi buto.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNetgi labai tinka sis posakis, nes kainos buvo zemesnes ~ 100-200 Lt/m². Sakykim nuo vidutinio dydzio buto (~50m²) susitaupe 5-10kLt.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąKasdienybe (cia aisku ne man ).
Šiame kvartale parkingai yra, (nors gali pasirodyti ir atvirkščiai) bet jie beveik visiškai tušti, nes mažai kas nori už juos mokėti ~20000LT ir kas juose pirko vietas vis tiek negali išvažiuoti, nes tas keliukas dešinėje yra vienintelis privažiavimas prie jų.
Comment
-
Taigi. Po įstabių vaizdų nuo Liepkalnio regyklos, kuriuos galite pamatyti "Vilniaus panoramų" temoje, nutariau brangiausiajai atsidėkoti ir parodyti miestą iš arčiau. Iš pačio tankiausiai užstatyto sostinės namų masyvo - įžymiosios ir graudžiosios Šūdelkos. Nepamanykite, kad tai iškreipta padėkos formą ar jausmų demonstravimas, tiesiog aš siekiau parodyti, kaip šiais laikais žmonės gyvena, ir kur tikrai negyvens ji, kol aš būsiu gyvas ir ji mane pakęs savo gyvenime. Ji nusipelnė gyventi geriau.
Ką gi. Pasitiko mus Šūdelka taip, kaip ir turėjo. Parkingo problemomis. Tačiau jau netrukus išvydome ją visu masyvumu ir iš pačio vidaus. Ir plėtra joje vis nesustoja, kyla ir kyla vis nauji commieklonai.
Bene didžiausia erdvė atsiverianti iš kvartalo vidaus. Tolėliau matosi Šūdelkos protėviai, teišsivystę iki 5 aukštų.
Vienas iš jų stambiu planu...
Suicidinės minties architektūros apoteozė.
Didžioji Šūdelkos siena. Beje, atkreipkite dėmesį į celofanus ant tolimesniojo namo sienos, juos dar pamatysime detaliau vėliau.
Šūdelkos namai v2.0 atrodo šiek tiek geriau ir patraukliau (kiek tai yra įmanoma). O šis žiedas, kurį iš abiejų pusių riboja "plytos", ko gero būsimajam visuomeniniam transportui.
Visas Šūdelkos v1.0 bendras vaizdas tiesiog monumentaliai didingas. Beje, matote tą vyruką nusmauktom kelnėm?.. Tai ne kas kita, o šiandieninės Lietuvos realybė - gyvenimu patenkintas statybininkas baigė savo darbus, sėda į savo naujutėlaitį BMW ir mintimis jau savo namuose.. Žvėryne, pats nugirdau. Ekonomikos paradoksai...
Epochų susidūrimas. Šūdelka v1.0 VS Šūdelka v2.0.
Tiesa. Įvaizdis dar ne viskas. Šūdelka v2.0 turi savų "navarotų". Balkono durys atrodo kaip ir langai, ir į balkoną teks lipti peržengiant per nežinia kam ten įrengtą palangę. Maža to, pirmame aukšte gyvensiantys galės nesinaudoti durimis, o įsirengti rakinamas balkono duris - bus daug patogiau ir greičiau vaikščioti į ir iš namų, nes balkonas beveik guli ant žemės.
Be to, yra tiesiog unikalių butų su unikaliais vaizdais. Kaip antai šiuose naujausiuose Šūdelkose v3.0 - "L" formos. Gyvenimas korpusų sandūroje gal turi kokią nors net man nežinomą prasmę ir pojūtį?..
Beje, ten pat radom tokią įdomią išasfaltuotą aikštelę, kuri lyg ir skirta būti kaip regykla. Na, reginys išties kvapą gniaužiantis. Beveik dangaus tarp namų nesimato. O štai ir mano jau minėta plėvelę ant vieno iš senųjų namų, per visą sieną. Matyt, gipso kartono išorinės sienos nebeatlaikė drėgno, džiovai sutverto lietuviško rudens spaudimo. Arba vyksta remonto darbai, arba gyventojai taip šildosi.
Ir pabaigai moralas. Nepalikite Šūdelkoje savo automobilių stovėti ilgam, nes vėliau galite jos neberasti po dulkių sluoksniu.
Tikiuosi mano brangiausioji nuo šiol tikrai supras, kodėl aš taip prieštarauju bet kokiai minčiai apie būstą Šūdelkoje. Nes ir pati viso "turo" metu nepasakė nieko gero šito rajono vardan.
Be to, pagauti urbanistikos viruso, persikėlėm ir į kitą pusę, kur gimsta Perkūkiemis ir co., kuriuos drąsiai galime įvardinti kaip GRAND ŠŪDELKĄ. Yra šiek tiek foto ir iš ten. Tam skirtoje temoje.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
Visas Šūdelkos v1.0 bendras vaizdas tiesiog monumentaliai didingas. Beje, matote tą vyruką nusmauktom kelnėm?.. Tai ne kas kita, o šiandieninės Lietuvos realybė - gyvenimu patenkintas statybininkas baigė savo darbus, sėda į savo naujutėlaitį BMW ir mintimis jau savo namuose.. Žvėryne, pats nugirdau. Ekonomikos paradoksai...
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąTiesa. Įvaizdis dar ne viskas. Šūdelka v2.0 turi savų "navarotų". Balkono durys atrodo kaip ir langai, ir į balkoną teks lipti peržengiant per nežinia kam ten įrengtą palangę.
Be to, yra tiesiog unikalių butų su unikaliais vaizdais. Kaip antai šiuose naujausiuose Šūdelkose v3.0 - "L" formos. Gyvenimas korpusų sandūroje gal turi kokią nors net man nežinomą prasmę ir pojūtį?..
http://foto.terpe.lt//inkelti/20060925/shudelka_10.jpg
Beje, atrodo, kad to kvartalo gyventojai nekantraudami laukia, kada atsidarys BIG PARKING (su parduotuve šalia).
http://foto.terpe.lt/inkelti/20060914/kamstis.jpg
Įdomu, ar parduotuvės šeimininkų kovos dėl parkingo su įnamiais bus tokios pat aršios, kaip tų gyventojų iš "Vilmestos" namų (smulkiau galima paskaityti "Bitėsplius" forumuose)Paskutinis taisė Romas; 2006.09.25, 21:44.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąBeje, matote tą vyruką nusmauktom kelnėm?.. Tai ne kas kita, o šiandieninės Lietuvos realybė - gyvenimu patenkintas statybininkas baigė savo darbus, sėda į savo naujutėlaitį BMW ir mintimis jau savo namuose.. Žvėryne, pats nugirdau. Ekonomikos paradoksai...
Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!
Comment
Comment