Nu ir temas kept pradėjai, užsikaupė nuotraukų? Sunku su juostiniu judančius objektus gaudyt, bet iš kur toks stiprus grūdas? Dėl juostos ar sharpinimo?
Nevisai. Nuotraukų, aišku, yra, tačiau temas kuriu tik su naujom, prasidėjo sezonas, vat ir pagrindas temoms atsirado.
Kol kas visi mano kadrai daryti senu blogu SAMSUNG A4 + PC sharp`inimas.
Todėl kai kurias nuotraukas galutinai sharp`inu, kad būtų lyg juosta.
Svajoju apie naują fotiką
Nu pasigirk, kurie ten geresni skaitosi? A tai kam pirkai tą kanoną? O dėl brangumo tai tas pats ir su zenitu juk... Ryškint ir spausdint vis tiek reikia, nebent turi galimybę nusiskanuot negatyvą...
Žymiausi:
Юпитер-9, Индустар-64Л(nerealiai aštrus), Юпитер-37А,
Мир-1В ir japoniškas Vivitar 100-200 f4.
Canon norėjau išbandyti. Kūnas liuks, pigi optika šlamštas.
Be to pardaviau už tiek kiek ir nusipirkau, tad gavosi nemokamas testas
O nenorėjai su adapteriu savo optiką naudot? Tai gautūsi kūnas geras ir otika gera... Aš užsidėjau industar-50-2 toks juokingas, baisiai mažas, bet kokybė sakyčiau už kitiio geresnė
Ai...palauksiu, kol surinksiu pinigų skaitmeniniam veidrodžiui, tada iškart perejimas ir JEGA.
Mane stebina Industar 61L - kiek veliau(jei įdomu) įmesiu nuotraukų, darytu juom. Nerealus objektyvas.
Man pasisekė, gavau būtent tuos retus, "sekmingus" SSRS objektyvus.
Ai...palauksiu, kol surinksiu pinigų skaitmeniniam veidrodžiui, tada iškart perejimas ir JEGA.
Mane stebina Industar 61L - kiek veliau(jei įdomu) įmesiu nuotraukų, darytu juom. Nerealus objektyvas.
Man pasisekė, gavau būtent tuos retus, "sekmingus" SSRS objektyvus.
Pagaliau atsiranda temos apie fotografiją. Nikai varyk...
Taigi turiu tą patį Industar 61L dėl to gerumo klausimas... reiks daugiau paeksperimentuot, dayt bandymus su kitiniu ir tuo... Gerai įdėsiu ir aš nuotraukų, o gal reikia šitą diskusiją kur iškelt? Į ką nors apie juostinius...
O tas pavyzdys su canon geras, gražios juostinio spalvos, tik kad fokusas ant tos lempos, kuri mažą vietą kadre užima...
Taigi turiu tą patį Industar 61L dėl to gerumo klausimas... reiks daugiau paeksperimentuot, dayt bandymus su kitiniu ir tuo... Gerai įdėsiu ir aš nuotraukų, o gal reikia šitą diskusiją kur iškelt? Į ką nors apie juostinius...
O tas pavyzdys su canon geras, gražios juostinio spalvos, tik kad fokusas ant tos lempos, kuri mažą vietą kadre užima...
Jo. Nuo diskusijos apie optika galima nukelti gal net i atskira tema.
Comment