Keli stop-kadrai iš laidos "Reidas". Kokybė ne geriausia, bet įdomumas tame, kad 2002 metais 4 maršrute dirbo prailginti autobusai. Man sunku įsivaizduoti, kaip jie užvažiuodavo į Girulių kalną...
Keli stop-kadrai iš laidos "Reidas". Kokybė ne geriausia, bet įdomumas tame, kad 2002 metais 4 maršrute dirbo prailginti autobusai. Man sunku įsivaizduoti, kaip jie užvažiuodavo į Girulių kalną... Atvaizdas
Prailgintą Setra atsimenu gerai, autobusas buvo šviesai mėlynos ir baltos spalvų, jei neklystu. Paskutinį kartą mačiau berods kokiais 2005-2006. Apskritai, prieš gerą dešimtmetį įdomūs laikai buvo Klaipėdos VT- konduktorės kiekvienam autobuse, atskiri talonėliai pas kiekvieną vežėją, kainavę centus, grafikų nesilaikymas bei agresyvi konkurencija, o ir maršrutkių gatvėse buvo daug daugiau, dar gyvavo ir 12 bei 1 maršrutai. Aišku, dabar situacija keleivių atžvilgiu ženkliai geresnė
Keli stop-kadrai iš laidos "Reidas". Kokybė ne geriausia, bet įdomumas tame, kad 2002 metais 4 maršrute dirbo prailginti autobusai. Man sunku įsivaizduoti, kaip jie užvažiuodavo į Girulių kalną... Atvaizdas
Comment