[QUOTE=AutoLiet;481443]"KAUTRA" prieš dvi savaites.
Ūkinis transportas.
Dekui Autoliet uz sias puikias "Kautros" ukinio transporto nuotraukas. Kaip matosi "Kautroje" ir ukinis transportas yra sunumeruotas todel ir isaiskejo kodel anksciau "Kautra" savo masinas pradejo numeruoti tik nuo garaz.nr.70. Iki jo buvo ukinis transportas su savo garaz.numeriais.
Kaip matosi savivartis Maz turi garaz.nr.028, traktorius MTZ jei neklystu ir gerai iziuriu nr.35,o tas didelis traktorius degacius nejau nr.800
/\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?
/\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?
Wycka, Be problemų jei kada važiosiu 2 aukščių tai iš vidau pafotkinsiu. P.S. Katik sužinojau tie dviaukščiai tramvajai buvo seniau kaip pvz lietuvoj Ikarusai tai tada jie buvo.
O ar Londone tikrai yra tramvajai? Man atrodo, kad tokie yra tik Blekpule (Blackpool), o Londonas tokių dviaukščių jau seniai atsisakė. Ten lyg ir vien tik žemagrindžiai "vikšrai"
P.S. Norbert, duosiu patarimą: kad tavo pranešime nuotraukos atrodytų gražiau, parašęs komentarą, padaryk vieną tuščia eilutę ir tik tada įvesk nuotraukos kodą. Pavyzdys būtų toks:
P.S. manau, kad vis dėlto derėtų nuotraukas iš užsienio kelti naujoje temoje, kurią sukūrė Al1 - Autobusai pasaulio miestuose. Tik va kai kurie nelabai mandagiai bando tai paaiškinti. Buss fane, pats skundeisi, kad su tavimi čia taip grubiai elgiamasi, o dabar pats elgiesi taip pat.
Dekui Mettal, ir buss fan išmok rašyt lietuviskai!!
P.S. Mettal gyvenu netoli Blackpool tai galėsiu kadanors patikrint o londonas jo atsisakė dviaukščiu
penktadienį vykau į gimtinę, tai belaukiant autobuso pasižvalgiau po Kauno autobusų stotį
tik nuotraukas peržiūrėjęs pamačiau, kad tai toks mašina, 139
Kautros pilnas mikriukas į Birštoną, dar du keleivei norėjo patekti į jį bet buvo mandagiai parodyta, kad nėra vietų
Comment