Parašė RHCP@
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Lietuvos“ viešbučio rekonstrukcija į gyvenamą namą Laisvės al.
Collapse
X
-
Šis bei tas pasikeitė šio objekto išorėje.
2008 08 02.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. Nuo Prisikėlimo bažnyčios terasos
Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com
Comment
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimąBet ar tikrai zita su gita susijusios su a-kropoliu?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
beje turiu pastebeti, jei dar niekas nepastebejo kad netinkamas temos pavadinimas . Nes viesbutis nebuvo rekonstruojamas, vietoj jo buvo pastatytas namas.Gal labiau tiktu, gyvenamasis namas, vietoj "Lietuvos" viesbucio. Laisves al..Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Pastato fasadą vakar išvydęs architektas Audrus Karalius jo architektūrą apibūdino kaip kriminalinę.
„Jei sovietmečiu čia buvęs viešbutis „Lietuva“ labai nesiderino prie šalia esančių caro ir A.Smetonos laikais statytų pastatų, tai po vadinamosios rekonstrukcijos kontrastas padidėjo apie dešimt kartų. Akivaizdžiai matome, kad pačiame Laisvės alėjos centre įsigalėjo visiška savivalė. Tai pasityčiojimas iš visų. Tačiau nemanau, kad kas nors pasikeis. Aplinkos ministerija noriai griauna tik medines pirteles atokiose vietose“, – ironizavo architektas.
http://www.lrytas.lt/?data=20080808&...k_id=99&view=2
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąO man taip visai nieko būtų. Netrodo toks milžinas... Tik man primena YIT logistikos terminalą
Comment
-
Spalvos, spalvos man primena logistiką faktas, kad galutinis variantas bus netoks kaip foto, kurią liutass pateikė. Beje vakar per žinias tą "investuotoją" moterį rodė. Ji juk dėl Kauno daro tai, tvarko miestą Ūūūū koks argumentas, eičiau už ją balsuoti jei ji dalyvautų rinkimuose. Bet jūs man papasakokite kaip gali būti vykdomi darbai kai nėra visų dokumentų ir kai teismas kabo???You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKaip jums toks sprendimas? Kaip tiems jaustis, į kurių balkoną varys dūmus? O vaizdelis fasado tai puikus, ir tiesiai atsiveria į laisvės Alėją...
Atvaizdas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo butai juk ten turbūt brangiausi durnės visai jos...
Beje, tas kampinis pastatas dabar atrodo klaikiai. Jau tos "Danijos" vitrinos gadino visą vaizdą (atrodė kaip prakąstas obuolys), o naujojo šiltnamio fone jis ir visai panašus į šuns būdą to objekto kieme. Vienžo, suš1k0 viso kvartalo vaizdą...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo butai juk ten turbūt brangiausi durnės visai jos...
Comment
Comment