Parašė Irmux
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBeje, kas dėl telefonų kaitos chronologijos... Hunte-r pasireikšk
Nokia 3210
Siemens a35
Motorola v50
Motorola c336
Nokia 7650
Nokia N-gage
LG w3000
Nokia 3200
Nokia 6230
Qtek 8100
Nokia 5140
Nokia 6280
Nokia 6230i
ir dabartinis pagrindinis SE W800i
Ir visa kolekcija (gal kas prisidėt?)
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKaip per kriminalinę kroniką
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąManau, kad savininkai nesunkiai atpažins savo telefonus
Comment
-
Bet tarnauja ilgai, todėl respect for 750i
p.s. ištraukus iš vandens, jis vis dar veikėMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Aš kadangi šiek tiek vyresnis už statistinį forum lankytoją, tai pasigirsiu savo mobiliakais, kurių dažnas jaunesnis jau nebežino..
Iš kairės į dešinę, iš viršaus į apačią
1. 1998m tapau krūtu ir įsigijau mobiliaką – Philips Diga. Bet skambindavau retai: kainavo 2,20Lt/min piko metu (1,10 ne piku)
2. Pirmą pavogė, tai ant smūgio įsigijau turbūt pirmąjį Philipsą – Fizz
3. Apie 2001m. nusipirkau Philips Savyy. Tuomet, tai buvo gana įdomus egzempliorius, nors Philips mobiliakų saulė jau leidosi...
4. Įsigijau standartą – Nokia 3310. Su tokiais gal kas penktas tuomet vaikščiojo
5. Įdomus Samsungas su ryškiai mėlynu ekranu – R220
6. Samsungą pamečiau, ant smūgio įsigijau antikvariatą: Siemens C25
7. Užtemo protas ir 3 metus pravaikščiojau su Motorolom: 2003m. – C650
8. 2005m. – Motorola E398
9. Užkliuvau ant kabliuko ir įsigijau N70. Patariu – nepirkit. Tai pirmas mobiliakas turbūt, kuris mąsto kaip kompiuteris, o kažko revoliucingo jame nėra. Taip ir nesuprantu, ko jis toks lėtas.
Kitais metais teks pirkti, ką nors naujo...
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąN70. Patariu – nepirkit. Tai pirmas mobiliakas turbūt, kuris mąsto kaip kompiuteris, o kažko revoliucingo jame nėra.
Beto kaip pastebejau kas antras symbian telefonu savininkas nesupranta jog "Raudonas ragelis" programos neuzvercia, o ja tik sumazina, tai taip ir vaiksto su kruva paleistu programu, ir skundziasi kad telefonas letas.Jedi power!
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąNa kai perki symbian telefona reikia suprasti jog jis masto kaip kompiuteris, vietomis gal ir atrodo jis siek tiek letesnis uz kitus telefonus, taciau galybemis bei funkcijomis zenkliai lenkia kitus.
Beto kaip pastebejau kas antras symbian telefonu savininkas nesupranta jog "Raudonas ragelis" programos neuzvercia, o ja tik sumazina, tai taip ir vaiksto su kruva paleistu programu, ir skundziasi kad telefonas letas.
Taip opcijų jis gerų turi: video pokalbiai, 3G, bet kai jomis nesinaudoji, toks mobiliakas tampa daugiau trūkumu, nei privalumu – vien dėl to lėtumo. O lėtesns jis ne šiek tiek, o stipriai.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąNei vienos Nokios... Ką galiu pasakyti, tu nežinai ką reiškia greitas ir patikimas telefonas...
Comment
-
Na, aš turėjau naudotis Motorolla Talkabout II (su CSD internetu), Siemens C45 (deja, pavogė), po to tokiu laužu Siemens A55 (kurį kas 2 mėn reikėjo taisyti), dabar jau du metus sėdžiu laimingas su Nokia 3220, kurio neketinu keisti per artimiusius 2 metus.
Žinoma, nepaminėjau 2 Qtec smartfonų kuriais apie 4 mėn naudojausi, bet man jie nepatiko dėl savo dydžio. Kas dėl nokia, tai man patinka jų paprastesni modeliai, o tie visi N70,90,92 ir t.t. (gal N reiškia "navorotai" ) yra tiesiog sudėtingi blizgučiai. Geriau kokie 5500 su symbian.Paskutinis taisė molotov_47; 2007.07.25, 13:05.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTuriu du- nokia 6233 ir samsung e570. Samsungo daugiau nebepirksiu. O Nokia tai ir liks Nokia .
Comment
Comment